Service Ψυγείου Amana: Οδηγός επισκευής για συχνές βλάβες

Τρεία ψυγεία Amana στη σειρά
© Amana 2021

Τα ψυγεία Amana περιλαμβάνονται στις πιο ποιοτικές κατασκευές ψυγείων και έχουν εξαιρετικές κριτικές από τους κατόχους τους. Ακόμα και αν υπάρξει ανάγκη service του ψυγείου Amana, το πιο πιθανό είναι η βλάβη να μπορεί να διορθωθεί με την αντικατάσταση του ανταλλακτικού που παρουσιάζει το πρόβλημα, παρά με την αντικατάσταση της συσκευής. Οι συσκευές Amana ανήκουν στην οικογένεια της Whirlpool και ενώ είναι η πιο προσιτή σειρά της μάρκας, μπορούν να υπηρετήσουν το νοικοκυριό για χρόνια. Λόγω της καλής τους κατασκευής, αν φροντίζεις για την συντήρησή τους, μπορούν να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Έχοντας εμπειρία στο service του ψυγείου Amana, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, δημιούργησαν τον παρακάτω οδηγό, ώστε να κατευθυνθείς στα σωστά βήματα, αν το ψυγείο σου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.

Το μοτέρ στο ψυγείο Amana δουλεύει συνέχεια.

Αν ακούς το ψυγείο να βρίσκεται σε συνεχή λειτουργία έλεγξε πρώτα απ’ όλα τη θερμοκρασία στην οποία λειτουργεί το ψυγείο. Αν η θερμοκρασία είναι υψηλή, ίσως το ψυγείο να μην μπορεί να παγώσει όσο χρειάζεται και να δουλεύει συνεχόμενα σε μια προσπάθεια να ρίξει τη θερμοκρασία. Από την εταιρεία Amana τα ψυγεία είναι ρυθμισμένα να λειτουργούν σε μεσαία θερμοκρασία, η οποία είναι λειτουργική για μια φυσιολογική χρήση. Κάθε αλλαγή που κάνεις υπολόγισε περίπου 24 ώρες μέχρι να περάσεις στην επόμενη, ώστε να εφαρμοστούν οι αλλαγές. Αν δεν λειτουργήσουν τα παραπάνω, ίσως εντοπίζεται κάποια βλάβη στο σύστημα απόψυξης ή στο θερμοστάτη του ψυγείου. Κάλεσε μας για το σέρβις του ψυγείου Amana στα τηλέφωνα: 211-400-2018 και 694-8755093
Στη Service Now οι τεχνικοί ψυγείων μας εξυπηρετούν τα περισσότερα περιστατικά αυθημερόν και δίνουν λύσεις μέχρι να επισκευάσουν τη βλάβη στο ψυγείο σου.

Το ψυγείο Amana δεν έχει ψύξη.

Όταν η ψύξη στην συντήρηση δεν είναι ικανοποιητική , δοκίμασε να ελέγξεις το φορτίο του ψυγείου. Αν είναι πολύ γεμάτο, υπάρχει περίπτωση να μη μπορεί να διανέμει την ψύξη σωστά. Αν το φορτίο σου φαίνεται σωστό, ίσως χρειαστεί να καθαρίσεις τους συμπυκνωτές του ψυγείου. Δώσε προσοχή στο εγχειρίδιο της συσκευής σου, καθώς ορισμένα ψυγεία μπορούν να καθαριστούν μόνο από τον εξειδικευμένο τεχνικό, που θα αναλάβει το service του ψυγείου Amana. Οι οδηγίες της εταιρείaς Amana αναφέρουν σχετικά με τον καθαρισμό του ψυγείου, πως σε ένα τυπικό περιβάλλον σπιτιού, ο συχνός καθαρισμός δεν είναι απαραίτητος, ενώ όταν υπάρχει σκόνη στο περιβάλλον θα ήταν σωστό να καθαρίζεται κάθε 2 με 3 μήνες. Τέλος, βεβαιώσου πως δεν έχεις τοποθετήσει το ψυγείο δίπλα σε φούρνο ή πηγή θερμότητας, καθώς αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει το ψυγείο στο να μη μπορεί να σταθεροποιήσει τη σωστή θερμοκρασία.

Η κατάψυξη ή το ψυγείο Amana πιάνουν πάγο.

Το ψυγείο πιάνει πάγο στη συντήρηση ή την κατάψυξη από πολλές αιτίες. Κάποιες από αυτές είναι να μην κλείνουν σωστά οι πόρτες ή να ανοιγοκλείνουν πολύ συχνά, οι διακυμάνσεις στη θερμοκρασία του ψυγείου, ελλαττωματική τσιμούχα/λάστιχο στην πόρτα του ψυγείου κ.α. Για να βρεις την αιτία, βεβαιώσου πρώτα ότι κάνουν καλή επαφή οι πόρτες και ότι δεν ανοιγοκλείνουν συχνά με αποτέλεσμα να δημιουργείται υγρασία μέσα στο ψυγείο, η οποία προκαλεί τον πάγο. Αν δεν εντοπίζεις κάποιο πρόβλημα με τα παραπάνω ίσως το ψυγείο σου χρειάζεται επισκευή στον μηχανισμό απόψυξης ή αλλαγή σε κάποιο ανταλλακτικό. Όποια ανάγκη και αν αντιμετωπίζει το ψυγείο σου στη Service Now χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά και παρέχουμε ως και 2 χρόνια εγγύηση! Eπικοινώνησε άμεσα με τους εξειδικευμένους τεχνικούς του Service Now Athens.

Πότε βάζουμε φρέον στο ψυγείο Amana?

Όταν το ψυγείο είναι λειτουργικό και δεν παρουσιάζει κάποια βλάβη, το πιο πιθανό είναι ότι δεν χρειάζεται αντικατάσταση ή συμπλήρωμα φρέον. Η ανάγκη για συμπλήρωμα φρέον στο ψυγείο συνοδεύεται συνήθως από κάποια διαρροή στα μέρη του ψυγείου. Αν παρατηρείς ότι το ψυγείο δεν παγώνει ικανοποιητικά τα τρόφιμα ή ότι η συσκευή υπολειτουργεί ίσως είναι ένδειξη ότι κάποιο ανταλλακτικό χρήζει αντικατάστασης. Αν παρατηρήσεις δυσλειτουργία στο ψυγείο Amana, επικοινώνησε μαζί μας. Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί του Service NowAthens μπορούν να σε ενημερώσουν για το μέγεθος της ζημιάς και να σε συμβουλέψουν καταλλήλως αν αξίζει να προχωρήσεις στην επισκευή της βλάβης του ψυγείου σου.

Το ψυγείο Amana ξεκινάει και σταματάει.

Ένα ψυγείο που λειτουργεί κανονικά τείνει να ξεκινά και να σταματά όπως απαιτείται για τη διατήρηση της θερμοκρασίας. Μέχρι ένα σημείο είναι λογικό. Όταν το ψυγείο Amana ξεκινάει και σταματάει συνεχόμενα, ίσως εντοπίζεται κάποια βλάβη στο μοτέρ (συμπιεστή) του ψυγείου ή να οφείλεται σε κάποιο ηλεκτρικό πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση από τα παραπάνω αυτή είναι μια ένδειξη βλάβης στο ψυγείο που μπορεί να αντιμετωπιστεί με επισκευή του ψυγείου Amana από έμπειρο τεχνικό. Δεν προτείνουμε να πειράξεις το κύκλωμα του ψυγείου χωρίς εξειδικευμένη βοήθεια, τόσο για την ασφάλεια σου όσο και για να μην προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στο ψυγείο Amana.

Το ψυγείο Amana κάνει θόρυβο.

Εάν το ψυγείο κάνει έντονο θόρυβο, ειδικά όταν ανοίγει μία από τις πόρτες, μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον ανεμιστήρα συμπυκνωτή ή στο μοτέρ του ψυγείου. Επειδή ο θόρυβος προκαλείται από κάποια βλάβη του ψυγείου που θα μπορούσε να έχει πολλές αιτίες, το πιο σωστό είναι να παρακολουθήσεις την πηγή από την οποία προκαλείται, καθώς και πότε. Παραδείγματος χάρη το ψυγείο κάνει θόρυβο όταν γεμίζει παγάκια? Πότε ακούγεται πιο έντονα? Παρακολουθώντας τα παραπάνω μπορείς να ενημερώσεις τον τεχνικό που θα αναλάβει προσωπικά το service του ψυγείου Amana. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έχουν διαχειριστεί κάθε είδους βλάβη σε ψυγεία Amana και θα μπορέσουν να σε κατευθύνουν στα πιο σωστά βήματα.

Τεχνικοί ψυγείων Amana στην περιοχή σου.

Οι έμπειροι τεχνικοί ψυγείων του Service Now Athens έχουν τη δυνατότητα επίσκεψης στην περιοχή σου ακόμα και αυθημερόν. Οι περιοχές που εξυπηρετούν οι τεχνικοί μας περιλαμβάνουν όλη την Αττική, ενώ η τεχνογνωσία και πολύχρονη εμπειρία μας σε επισκευές ψυγείων Amana, εγγυώνται την πιο άμεση και οικονομική λύση για τη βλάβη του ψυγείου. Η σωστή συντήρηση και σερβις του ψυγείου Αμανα σε συνδυασμό με τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε μπορούν να επεκτείνουν την λειτουργία του για χρόνια και να σε κρατήσουν μακριά από δυσάρεστες εκπλήξεις. Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας για την επισκευή ή το service του ψυγείου Amana σε προσιτές τιμές και επωφελήσου από την διετή εγγύηση που παρέχουμε στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093