Service AEG: Οδηγός επίλυσης προβλημάτων πλυντηρίου ρούχων AEG

Επισκευή πλυντηρίων AEG
© AEG 2021

Έχει τύχει σε όλους μας κάποια στιγμή. Το πλυντήριο ρούχων AEG, ξαφνικά παρουσιάζει πρόβλημα και τότε συνειδητοποιούμε πόσο σημαντική συσκευή είναι και πόσο χρόνο εξοικονομεί μες την μέρα μας. Η ανάγκη για επισκευή η service στο AEG πλυντήριο ρούχων, δεν πρέπει να σε ανησυχεί καθώς η εμπειρία μας στις επισκευές πλυντηρίων ρούχων έχει αποδείξει, ότι πιθανότατα το πρόβλημα μπορεί να λυθεί πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεσαι, από έναν εξειδικευμένο τεχνικό. Ο οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων πλυντηρίου ρούχων AEG που δημιούργησαν για εσένα οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του ServiceNowAthens, είναι ένα εγχειρίδιο που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις ποιά προβλήματα διορθώνονται με απλές πρακτικές, στα πλυντήρια ρούχων AEG. Παράλληλα, θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις άμεσα πότε είναι απαραίτητο το σέρβις στο πλυντήριο ρούχων AEG και θα σε εξοικειώσει με τον βασικό τρόπο σωστής συντήρησης του πλυντηρίου ρούχων. Παρ’ όλο που θέλουμε να σε βοηθήσουμε να αναγνωρίσεις τα προβλήματα που μπορείς να αντιμετωπίσεις άμεσα, δεν παροτρύνουμε να προσπαθήσεις να ανοίξεις το εσωτερικού του πλυντηρίου χωρίς εξειδικευμένη υποστήριξη. Ας δούμε κάποιες ενδείξεις που θα σε κατευθύνουν σχετικά με την επισκευή ενός AEG πλυντηρίου.

Περιεχόμενα
Υπέρβαση χρόνου άντλησης σε πλυντήριο ρούχων AEG.
Κολλάει το πρόγραμμα στο πλυντήριο ρούχων AEG.
Υπερθέρμανση πλυντηρίου ρούχων AEG.
Το πλυντήριο ρούχων AEG τραβάει συνέχεια νερό.
Το πλυντήριο ρούχων AEG δεν πλένει καλά τα ρούχα.
Μπλοκαρισμένη πόρτα πλυντηρίου AEG.
Τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων AEG κατ’ οίκον στην περιοχή σου.

Υπέρβαση χρόνου άντλησης σε πλυντήριο ρούχων AEG.

Η υπέρβαση χρόνου άντλησης είναι μια κοινή ειδοποίηση που εμφανίζεται με τον κωδικό βλάβης E20, E21 ή C2. Σημαίνει πως το νερό στον κάδο του πλυντηρίου δεν μπορεί να αδειάσει. Το καθάρισμα του φίλτρου του πλυντηρίου AEG, που βρίσκεται κάτω δεξιά στα περισσότερα μοντέλα εμπρόσθιας φόρτωσης, είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις. Έλεγξε είτε για φραγμένο φίλτρο από χνούδια ή αντικείμενα, είτε για κάποια συστροφή στο σωλήνα αποστράγγισης. Τέλος, βεβαιώσου πως ο σωλήνας αποστράγγισης δεν ξεπερνάει τα 10 εκατοστά μέσα στην αποχέτευση και η αποχέτευση ή ο αγωγός που αδειάζουν τα νερά έχει το κατάλληλο ύψος σε σχέση με το πλυντήριο ρούχων, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Εάν έχει υποστεί ζημιά η αντλία αποστράγγισης, ο σωλήνας ή κάποιο άλλο ανταλλακτικό τότε οι παραπάνω λύσεις δε θα λειτουργήσουν, αλλά επισκευάζονται εύκολα με γνήσια ανταλλακτικά AEG από τους εξειδικευμένους τεχνικούς του δικτύου μας. Παρέχουμε έως και 2 χρόνια γραπτή εγγύηση για κάθε service πλυντηρίου AEG που πραγματοποιούμε, εξασφαλίζοντας έτσι ασφάλεια και εμπιστοσύνη στις σχέσεις συνεργασίας που δημιουργούμε.

Κολλάει το πρόγραμμα στο πλυντήριο ρούχων AEG.

Αν κολλάει το πρόγραμμα στο πλυντήριο ρούχων AEG θα πρέπει να ελέγξεις ποιό κωδικό σφάλματος εμφανίζει, καθώς υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αν δεν εμφανίζει κανένα κωδικό σφάλματος, θα πρέπει να ελέγξεις οτιδήποτε μπορεί να εμποδίζει το πρόγραμμα να συνεχίσει. Αυτό περιλαμβάνει έλεγχο, ότι μπορεί να εισάγει όσο και να εξάγει αποτελεσματικά νερό στον κάδο, ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην παροχή ρεύματος ή δεν έχει μπλοκάρει κάποιο αντικείμενο. Τέλος, αν το πλυντήριο είναι λίγο πιο παλιό μοντέλο, ίσως εντοπίζεται κάποιο πρόβλημα στον πίνακα ή στο χρονόμετρο του πλυντηρίου.

Υπερθέρμανση πλυντηρίου ρούχων AEG.

Η υπερθέρμανση πλυντηρίου AEG είναι μια από τις πολύ σημαντικές περιπτώσεις που δεν προτείνουμε να αντιμετωπιστεί χωρίς εξειδικευμένη βοήθεια. Η συγκεκριμένη βλάβη στο πλυντήριο AEG, αλλά και οι βλάβες με κωδικούς σφάλματος Ε50 (πρόβλημα στον κινητήρα), Ε60 (βλάβη στη λειτουργία της θέρμανσης) και Ε70 (δυσλειτουργία του αισθητήρα θερμοκρασίας) είναι πολύπλοκες βλάβες, οι οποίες χρειάζονται επιδιόρθωση, ακόμα και αν φαίνεται ότι το πλυντήριο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Προτείνουμε να αποσυνδέσετε το πλυντήριο από την πρίζα και να ζητήσετε βοήθεια από τους τεχνικούς μας εδώ.

Το πλυντήριο ρούχων AEG τραβάει συνέχεια νερό.

Μια βλάβη που παρατηρείται συχνά στα πλυντήρια ρούχων AEG, είναι να τραβάει συνέχεια νερό, ενώ παράγει ταυτόχρονα πολύ αφρό. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αν το πλυντήριο είναι σχετικά καινούριο δεν είναι ανησυχητικό και μπορεί να λυθεί με μια επανεκκίνηση της συσκευής ή με σταθεροποίηση στο πάτωμα. Αν το πλυντήριο δεν είναι καινούριο υπάρχει πιθανότητα να έχεις χρησιμοποιήσει πολύ απορρυπαντικό, με αποτέλεσμα να μπερδευτεί το σύστημα στάθμης και να συνεχίσει να τραβάει νερό στον κάδο. Σε αυτή τη περίπτωση, καλό θα είναι να σταματήσεις την πλύση και να εκτελέσεις μια πλύση με καυτό νερό και χωρίς σαπούνι. Καθάρισε επίσης προσεκτικά το φίλτρο και την αντλία αποστράγγισης. Αν το πρόβλημα παραμένει μετά τα παραπάνω, μπορείς να καλέσεις τους έμπειρους τεχνικούς μας στα τηλέφωνα 211-400-2018 και στο 694-8755093. Θα κλείσουμε το ραντεβού σου και θα εξυπηρετηθείς αυθημερόν με την εγγύηση ποιότητας εξυπηρέτησης της ServiceNow Athens.

Το πλυντήριο ρούχων AEG δεν πλένει καλά τα ρούχα.

Αν παρατηρήσεις έντονη μυρωδιά στα ρούχα μετά από την πλύση και δεν είναι ευχάριστη, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες του κατασκευαστή για την καλύτερη δυνατή συντήρηση του πλυντηρίου AEG. Γενικά, δεν προτείνεται να χρησιμοποιείς μόνο κύκλους με κρύο νερό και θα πρέπει να εκτελείς και κάποιους κύκλους πλυσίματος με καυτό νερό χωρίς ρούχα. Η ιδανική θερμοκρασία των κύκλων αυτών θα πρέπει να είναι στους 95 °C, χρησιμοποιώντας παράλληλα κάποιο κατάλληλο καθαριστικό. Ένα στεγνό πανί θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις τα υπολείμματα του απορρυπαντικού από τη θήκη, καθώς και τα λάστιχα γύρω απ’ τον κάδο στα οποία δημιουργείται μούχλα ή παγιδεύονται μικροοργανισμοί. Τέλος, μην παραλείπεις το service στο πλυντήριο ρούχων AEG, καθώς εκτός από τη σωστή συντήρηση που σoy παρέχουν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, μπορούν να σου δώσουν συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το πλυντήριο σου σε άριστη κατάσταση, χωρίς βλάβες για πολλά χρόνια.

Μπλοκαρισμένη πόρτα πλυντηρίου AEG.

Η μπλοκαρισμένη πόρτα πλυντηρίου στο AEG πλυντήριο συνήθως δεν εμφανίζει κωδικό βλάβης και μπορεί να οφείλετε σε πολλές αιτίες. Θα χρειαστεί πρώτα να ελέγξεις αν είναι ενεργοποιημένο το κλείδωμα για παιδιά και ότι έχουν παρέλθει τα απαιτούμενα 5 λεπτά από το τέλος του κύκλου πλύσης. Αν υπάρχει νερό μες τον κάδο, το οποίο δεν έχει αντλήσει επαρκώς το πλυντήριο, τότε η πόρτα δεν μπορεί να ανοίξει. Στράγγισε το προσεκτικά σε μία λεκάνη και αν το πλυντήριο σου διαθέτει τη μπάρα εκτάκτου ανάγκης, που ανοίγει την πόρτα, δίπλα στο φίλτρο, χρησιμοποίησε τη, μόνο αφού έχεις βεβαιωθεί πώς το πλυντήριο δεν έχει μέσα καυτό νερό. Στην περίπτωση που έχει χαλάσει το κλείδωμα του πλυντηρίου μη προσπαθήσεις να χρησιμοποιήσεις αντικείμενα για να το ανοίξεις καθώς μπορεί να συμβεί μεγαλύτερη ζημιά. Οι τεχνικοί μας έχουν μεγάλη εμπειρία σε επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG και μπορούν να σε εξυπηρετήσουν σε κάθε βλάβη, από την επιδιόρθωση του κλειδώματος μέχρι προβλήματα στον κινητήρα του πλυντηρίου ρούχων.

Τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων AEG κατ’ οίκον στην περιοχή σου.

Το εξειδικευμένο δίκτυο ServiceNow Athens, διαθέτει τεχνικούς πλυντηρίου ρούχων AEG στην περιοχή σου άμεσα ακόμα και αυθημερόν. Εξυπηρετούμε τις περιοχές της Αττικής κατ’ οίκον, με υπευθυνότητα και συνέπεια στα ραντεβού, αναγνωρίζουμε τη σοβαρότητα κάθε βλάβης και συμβουλεύουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται σχετικά με την καλύτερη λύση επισκευής ή service στο πλυντήριο ρούχων AEG. Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας για την επισκευή ή το service του πλυντηρίου ρούχων AEG, σε προσιτές τιμές και επωφελήσου από την διετή εγγύηση που παρέχουμε στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Τα σχόλια είναι κλειστά.