Service σε πλυντήρια ρούχων Candy: Οι πιο συχνοί κωδικοί βλάβης.

Τρία πλυντήρια Ψανδυ στη σειρά
© Candy 2021

Σε περίπτωση που ήρθε η στιγμή για service στο Candy πλυντήριο ρούχων σου, το πιο πιθανό είναι οτι θα σε ενημερώσει μ’ ένα κωδικό βλάβης ή κάποιο χαρακτηριστικό ήχο. Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί πλυντηρίων ρούχων, συγκέντρωσαν μια λίστα των πιο συχνών κωδικών βλάβης στα πλυντήρια ρούχων Candy, ώστε αν προκύψει κάποιο πρόβλημα να μπορέσεις να το αναγνωρίσεις.

Αν το πλυντήριο ρούχων Candy διαθέτει οθόνη, θα εμφανιστεί ειδοποίηση κάποιου κωδικού βλάβης ο οποίος θα ενημερώνει για τη δυσλειτουργία που αντιμετωπίζει το πλυντήριο. Αν δεν υπάρχει οθόνη, τότε το σφάλμα εκφράζεται μέσω των Led που διαθέτει το πλυντήριο. Ανάλογα το πρόβλημα τα led, αναβοσβήνουν αντίστοιχες φορές με μια παύση 5 δευτερολέπτων ανάμεσά τους για να γίνει διακριτή η βλάβη.

 1. Κωδικός βλάβης Ε02 ή λαμπάκι που αναβοσβήνει 2 φορές στο πλυντήριο Candy.
 2. Κωδικός βλάβης Ε03 / E20 στο πλυντήριο Candy ή λαμπάκι που αναβοσβήνει 3 φορές.
 3. Κωδικός βλάβης Ε04 ή λαμπάκι που αναβοσβήνει 4 φορές στο πλυντήριο Candy.
 4. Κωδικός βλάβης Ε07 στο πλυντήριο Candy ή λαμπάκι που αναβοσβήνει 7 φορές.
 5. Κάλεσε τεχνικό για το πλυντήριο Candy σε αυτές τις βλάβες.

Κωδικός βλάβης Ε02 ή λαμπάκι που αναβοσβήνει 2 φορές στο πλυντήριο Candy.

Αν η συσκευή σου Candy εμφανίζει τον κωδικό Ε2 ή αναβοσβήνει το λαμπάκι δυο φορές μεταξύ πέντε δευτερολέπτων, τότε παρουσιάζεται πρόβλημα στην άντληση νερού. Ουσιαστικά το πλυντήριο Candy δεν μπορεί να τραβήξει το νερό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η πλύση.

Ακολούθησε κάποια απλά βήματα για να βεβαιωθείς πως όλα λειτουργούν σωστά.

 1. Έλεγξε την παροχή νερού από την οποία αντλεί νερό το πλυντήριο. Θα πρέπει να είναι ανοιχτή, να μην μπλοκάρεται από κάποιο αντικείμενο και να μην έχει τσακίσει σε κάποιο σημείο.
 2. Επίσης αν ο αγωγός δεν βρίσκεται στο σωστό ύψος,  μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο πλυντήριο ρούχων και να προκαλέσει αδυναμία άντλησης νερού.
 3. Τέλος έλεγξε το φίλτρο στο πίσω μέρος του πλυντηρίου. Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν λειτουργήσει, επικοινώνησε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς του δικτύου μας. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούμε να σε επισκεφτούμε και να διορθώσουμε το πρόβλημα του πλυντηρίου ρούχων Candy ακόμα και αυθημερόν.

Κωδικός βλάβης Ε03/E20 στο πλυντήριο Candy ή λαμπάκι που αναβοσβήνει 3 φορές.

Εάν το πλυντήριο Candy εμφανίζει κωδικό βλάβης Ε3 / Ε20 ή αν σταματήσει η λειτουργία του πλυντηρίου και αναβοσβήνει το λαμπάκι στο πλυντήριο candy 3 φορές πριν προσπαθήσει να ξεκινήσει ξανά, τότε υπάρχει πιθανότητα να εμφανίζει δυσλειτουργία ο κύκλος αποστράγγισης νερού του πλυντηρίου. Έτσι ίσως το πλυντήριο Candy σταματάει, γιατί δεν μπορεί να αδειάσει τα νερά απ’ τον κάδο. Μπορείς να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές, ώστε να βρεις την πιθανή αιτία πριν απευθυνθείς στους εξειδικευμένους τεχνικούς του δικτύου μας.

 1. Έλεγξε αν η αντλία αποστράγγισης έχει μπλοκαριστεί από κάποιο αντικείμενο.
 2. Παρατήρησε αν το σιφόνι, στο οποίο καταλήγουν τα νερά από τον κάδο του πλυντηρίου είναι φραγμένο από κάποιο αντικείμενο ή τρίχες, ώστε να επιτρέπει την ανεμπόδιστη ροή του νερού.
 3. Βεβαιώσου ότι ο σωλήνας αποχέτευσης δεν κάµπτεται ή δεν έχει τσακίσει σε κάποιο σημείο του.

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, σε δεύτερο χρόνο θα χρειαστεί να γίνει έλεγχος με πολύμετρο προκειμένου να διαπιστωθεί αν η αντίσταση της αντλίας δεν έχει ρεύμα. Αν η αντλία του πλυντηρίου δεν ακούγεται και δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο, υπάρχει πιθανότητα να είναι ελλατωματική η αντλία αποστράγγισης και το πλυντήριο να χρειάζεται αντικατάσταση ανταλλακτικού. Ένας τεχνικός από το δίκτυο μας, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις λύση στο πρόβλημα σου άμεσα και με ασφάλεια. Κάλεσε μας στα τηλέφωνα: 211-400-2018 και 694-8755093. Η αλλαγή της αντλίας πλυντηρίου ρούχων είναι μια εργασία που μπορούν να αναλάβουν οι έμπειροι τεχνικοί μας, χρησιμοποιώντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά για το πλυντήριο ρούχων Candy.

Κωδικός βλάβης Ε04 ή λαμπάκι που αναβοσβήνει 4 φορές στο πλυντήριο Candy.

Αν η συσκευή σου Candy εμφανίζει τον κωδικό Ε4 ή αναβοσβήνει το λαμπάκι τέσσερις φορές, τότε παρουσιάζεται σφάλμα που προέρχεται από τη βαλβίδα πλήρωσης νερού. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως η στάθμη του νερού στη δεξαμενή του πλυντηρίου ρούχων υπερβαίνει το μέγιστο επιτρεπόμενο. Για να ελέγξεις αν προέρχεται από δικό σου λάθος και δεν πρόκειται για σφάλμα από ελλατωματικό ανταλλακτικό, βεβαιώσου πως δεν έχεις βάλει περισσότερο απορρυπαντικό απο όσο χρειάζεται στο πλυντήριο. Σε κάποια μοντέλα Candy μπορεί να σημαίνει πως εντοπίστηκε περισσότερο νερό από το κανονικό ή κάποια διαρροή, γι’ αυτό αν δεν έχεις βάλει περισσότερο απορρυπαντικό από το συνηθισμένο, αποσύνδεσε το πλυντήριο από το ρεύμα και κάλεσε άμεσα τεχνικό.

Κωδικός βλάβης Ε07 στο πλυντήριο Candy ή λαμπάκι που αναβοσβήνει 7 φορές.

Στην περίπτωση που εμφανιστεί στο πλυντήριο Candy ο κωδικός Ε07, πιθανών έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα στο πλυντήριο με την πόρτα του κάδου. Έλέγξε ότι η πόρτα έχει κλείσει σωστά και βεβαιώσου ότι δεν υπάρχουν ρούχα στο εσωτερικό του µηχανήµατος που µπορεί να παρεµποδίζουν την πόρτα να κλείσει.

Αν η πόρτα είναι µπλοκαρισµένη, απενεργοποίησε και αποσύνδεσε το πλυντήριο από την πρίζα, περίμενε 2-3 λεπτά και άνοιξε την πόρτα. Αν εντοπίσεις ότι το πρόβλημα παραμένει και η ένδειξη Ε07 δεν έχει σβήσει, επικοινώνησε μαζί μας για άμεση επιδιόρθωση του προβλήματος. Το δίκτυο τεχνικών της Service Now Athens, εξυπηρετεί όλες τις περιοχές της Αττικής, παρέχοντας σου συμβουλές, ώστε να διατηρήσεις το πλυντήριο ρούχων σου στην καλύτερη κατάσταση, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κάλεσε τεχνικό για το πλυντήριο Candy σε αυτές τις βλάβες.

Υπάρχουν κάποιοι κωδικοί βλάβης στα πλυντήρια ρούχων Candy που χρειάζονται να καλέσεις εξειδικευμένο τεχνικό, καθώς σχετίζονται άμεσα με πρόβλημα στο σύστημα θέρμανσης του πλυντηρίου, ελλατωματική πλακέτα, πρόβλημα στον κινητήρα ή απαιτούν αντικατάσταση ανταλλακτικού. Αν το πλυντήριο ρούχων σου εμφανίζει κάποιο από τα παρακάτω σφάλματα μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Θα εντοπίσουμε άμεσα από που πηγάζει το πρόβλημα και θα σε συμβουλέψουμε αν αξίζει να προχωρήσεις στην επισκευή του πλυντηρίου ρούχων.

Κωδικός βλάβης Ε08/Ε09/Ε17

Οι κωδικοί βλάβης Ε8/Ε9/Ε17 ανάλογα το μοντέλο του πλυντηρίου Candy, μπορεί να υποδεικνύουν πρόβλημα με τον αισθητήρα ή τον κινητήρα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να λυθεί μόνο από εξειδικευμένο τεχνικό γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις την αποσυναρμολόγηση του πλυντηρίου, ώστε να μην προξενήσεις μεγαλύτερη βλάβη.

Κωδικός βλάβης Ε11/Ε12/Ε16

Οι κωδικοί βλάβης Ε11/Ε12/Ε16 ανάλογα το μοντέλο του πλυντηρίου Candy, μπορεί να υποδεικνύουν πρόβλημα κατά την θέρμανση. Καθώς θα χρειαστεί έλεγχος αντίστασης και ανάμειξη σε λειτουργίες του πλυντηρίου που εμπλέκουν ρεύμα, προτείνουμε για την ασφάλεια σου να απευθυνθείς σε τεχνικό.

Αν θες να εξυπηρετηθείς άμεσα, ταχύτατα και με αξιοπιστία, μπορείς να απευθυνθείς στους τεχνικούς του Service Now Athens. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις διάρκεια ζωής του πλυντηρίου ρούχων σου μάρκας Candy, παρέχοντας σου 2 χρόνια εγγύησης σε όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε και πολύτιμες συμβουλές.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Τα σχόλια είναι κλειστά.