Επισκευή Πλυντηρίων AEG

πλυντήριο aeg

Εμπιστευτείτε σε εμάς την επισκευή ή το service πλυντηρίου ρούχων AEG

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα όταν παρουσιαστεί βλάβη σε πλυντήριο AEG ή χρειαστεί σέρβις, γιατί κατανοούμε πλήρως πόσο απαραίτητα είναι τα πλυντήρια στα σύγχρονα νοικοκυριά.

Σε κάθε επίσκεψη μας για σέρβις ή για επισκευή βλάβης στο αγαπημένο σας πλυντήριο ρούχων AEG, σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 χρόνια για κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού, όπως π.χ. αλλαγή στα κάρβουνα του μοτέρ, αλλαγή αντλίας αποστράγγισης, αλλαγή μπλόκο πόρτας, αλλαγή μοτέρ, αλλαγή βαλβίδας παροχής νερού, αλλαγή λάστιχου πόρτας, αλλαγή κλείστρου πόρτας κλπ.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Βλάβες σε πλυντήρια AEG

Οι βλάβες στα πλυντήρια AEG μπορούν να συμβούν, όπως και σε κάθε άλλη μάρκα. Όμως τι κάνετε όταν μια από τις απαραίτητες οικιακές συσκευές σας πάθει βλάβη ή χρειαστεί σέρβις; Στην περίπτωση αυτή καλέστε αμέσως τη Service Now! Καλύπτουμε οποιαδήποτε βλάβη σε πλυντήρια AEG και το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και διαρκώς ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των σύγχρονων πλυντηρίων.

Δες τον οδηγό service AEG για προβλήματα πλυντηρίου ρούχων, που δημιούργησαν οι τεχνικοί μας.

Υπέρβαση χρόνου άντλησης σε πλυντήριο ρούχων AEG.
Κολλάει το πρόγραμμα στο πλυντήριο ρούχων AEG.
Υπερθέρμανση πλυντηρίου ρούχων AEG.
Το πλυντήριο ρούχων AEG τραβάει συνέχεια νερό.
Το πλυντήριο ρούχων AEG δεν πλένει καλά τα ρούχα.
Μπλοκαρισμένη πόρτα πλυντηρίου AEG.
Τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων AEG κατ’ οίκον στην περιοχή σου.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Η ιστορία της AEG

Η AEG (Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft = Γενική Επιχείρηση Ηλεκτρικής Ενέργειας) ήταν γερμανική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού. Ιδρύθηκε το 1883 στο Βερολίνο από τον Έμιλ Ράτεναου. Έπειτα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε στη Φρανκφούρτη.

Το 1967 η AEG συγχωνεύτηκε με τη θυγατρική της, Telefunken, δημιουργώντας την AEG-Telefunken η οποία το 1985 εξαγοράστηκε από την Daimler-Benz και μετονομάστηκε σε AEG. Η AEG ενσωματώθηκε πλήρως στην Daimler-Benz από το 1996.Ο,τι απέμεινε από την AEG έγινε μέρος της Adtranz και της Deutsche Aerospace.

Μετά την απόκτηση της θυγατρικής επιχείρησης οικιακών συσκευών AEG Hausgeräte GmbH το 1994, το 2005 η Electrolux απέκτησε τα δικαιώματα για την εμπορική ονομασία AEG, η οποία χρησιμοποιείται τώρα σε ορισμένα από τα προϊόντα της. Η μάρκα AEG χρησιμοποιείται επίσης από διάφορους εταίρους στο πλαίσιο του προγράμματος αδειοδότησης Electrolux Global Brand Licensing.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093