Service Ψυγείων Brandt

ψυγείο brandt

Εμπιστευτείτε σε εμάς το service ψυγείου Brandt

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα όταν παρουσιαστεί βλάβη σε ψυγείο Brandt ή χρειαστεί σέρβις, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η απροβλημάτιστη λειτουργία του ψυγείου στο σπίτι μας.

Σε κάθε επίσκεψη μας για σέρβις ή για επισκευή βλάβης στο αγαπημένο σας ψυγείο Brandt, σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 χρόνια για κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού, όπως π.χ. π.χ. αλλαγή μοτέρ ψυγείου, αλλαγή θερμοστάτη ψυγείου, αλλαγή ανεμιστήρα κοντέσερ, αλλαγή αντίστασης απόψυξης, αλλαγή θερμικής ασφάλειας, αλλαγή ανεμιστήρα συντήρησης.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Βλάβες σε ψυγεία Brandt

Οι βλάβες στα ψυγεία Brandt μπορούν να συμβούν, όπως και σε κάθε άλλη μάρκα. Όμως τι κάνετε όταν μια τόσο απαραίτητη οικιακή συσκευή σας πάθει βλάβη ή χρειαστεί σέρβις; Στην περίπτωση αυτή καλέστε αμέσως τη Service Now! Καλύπτουμε οποιαδήποτε βλάβη σε ψυγείο Brandt και το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και διαρκώς ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των σύγχρονων ψυγείων.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Η ιστορία της Brandt

Η Brandt είναι Γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1924 by Edgar Brandt. Σήμερα η εταιρεία ανήκει στην Cevital. Η Brandt προσφέρει εκτεταμένες σειρές προϊόντων: πλυντήρια, ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, τηλεοράσεις και κλιματιστικά.

Για πάνω από 60 χρόνια, η Brandt έχει αναπτύξει ισχυρή σχέση με τους καταναλωτές της, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την εγγύτητα. Η Brandt είναι ένα εμπορικό σήμα που στοχεύει στο επίκεντρο της ζωής των πελατών της. Για δεκαετίες, τα περισσότερα γαλλικά νοικοκυριά απολαμβάνουν τουλάχιστον ένα προϊόν Brandt. Από τη δημιουργία της, η Brandt έχει επιτελέσει μια απλή αποστολή: να υποστηρίξει τους καταναλωτές καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους προσφέροντας καινοτόμα, χρήσιμα και συναφή προϊόντα.

Με τη στενή ανάλυση των καταναλωτικών συνηθειών, η Brandt αναπτύσσει τη γκάμα της για να αντικατοπτρίζει τους μεταβαλλόμενους τρόπους ζωής, τους νέους τύπους κατοικιών και την αυξανόμενη περιβαλλοντική συνείδηση.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093