Επισκευή Ψυγείων Bosch

ψυγείο bosch

Εμπιστευτείτε σε εμάς την επισκευή ή το service ψυγείου Bosch

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα όταν παρουσιαστεί βλάβη σε ψυγείο Bosch ή χρειαστεί σέρβις, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η απροβλημάτιστη λειτουργία του ψυγείου στο σπίτι μας.

Σε κάθε επίσκεψη μας για σέρβις ή για επισκευή βλάβης στο αγαπημένο σας ψυγείο Bosch, σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 χρόνια για κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού, όπως π.χ. π.χ. αλλαγή μοτέρ ψυγείου, αλλαγή θερμοστάτη ψυγείου, αλλαγή ανεμιστήρα κοντέσερ, αλλαγή αντίστασης απόψυξης, αλλαγή θερμικής ασφάλειας, αλλαγή ανεμιστήρα συντήρησης.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Βλάβες σε ψυγεία Bosch

Οι βλάβες στα ψυγεία Bosch μπορούν να συμβούν, όπως και σε κάθε άλλη μάρκα. Όμως τι κάνετε όταν μια τόσο απαραίτητη οικιακή συσκευή σας πάθει βλάβη ή χρειαστεί σέρβις; Στην περίπτωση αυτή καλέστε αμέσως τη Service Now! Καλύπτουμε οποιαδήποτε βλάβη σε ψυγείο Bosch και το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και διαρκώς ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των σύγχρονων ψυγείων.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Η ιστορία των ψυγείων Bosch

Η Bosch Home Appliances ιδρύθηκε το 1886 από τον Γερμανό μηχανικό, Robert Bosch, κοντά στη Στουτγάρδη, με την ονομασία “Workshop for Precision Mechanics and Engineering”. Ξεκίνησε με την κατασκευή συσκευών ανάφλεξης για σταθερούς κινητήρες αερίου και σύντομα επεκτάθηκε σε άλλες τεχνολογίες αυτοκινήτων. Δώδεκα χρόνια αργότερα, η Bosch διευρύνθηκε, επιλέγοντας τη Μεγάλη Βρετανία ως την έδρα της πρώτης θυγατρικής της στο εξωτερικό το 1898. Εννέα χρόνια αργότερα, τα γραφεία της Bosch Magneto Company Ltd εγκαταστάθηκαν ακριβώς δίπλα στην Oxford Street στο Λονδίνο.

Η Bosch έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο των οικιακών συσκευών το 1933 με τα οικιακά ψυγεία. Μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Bosch Home συνέχισε να καινοτομεί, με τον επεξεργαστή τροφίμων all-in-one, το 1952, και τους καταψύκτες το 1956.

Σήμερα η Bosch κατασκευάζει κάθε είδους ηλεκτρικές συσκευές για το σπίτι και όχι μόνο.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093