Επισκευή Πλυντηρίων SIEMENS

πλυντήριο siemens

Εμπιστευτείτε σε εμάς την επισκευή ή το service πλυντηρίου ρούχων SIEMENS

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα όταν παρουσιαστεί βλάβη σε πλυντήριο SIEMENS ή χρειαστεί σέρβις, γιατί κατανοούμε πλήρως πόσο απαραίτητα είναι τα πλυντήρια στα σύγχρονα νοικοκυριά.

Σε κάθε επίσκεψη μας για σέρβις ή για επισκευή βλάβης στο αγαπημένο σας πλυντήριο ρούχων SIEMENS, σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 χρόνια για κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού, όπως π.χ. αλλαγή στα κάρβουνα του μοτέρ, αλλαγή αντλίας αποστράγγισης, αλλαγή μπλόκο πόρτας, αλλαγή μοτέρ, αλλαγή βαλβίδας παροχής νερού, αλλαγή λάστιχου πόρτας, αλλαγή κλείστρου πόρτας κλπ.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 + 6948755093

Βλάβες σε πλυντήρια SIEMENS

Οι βλάβες στα πλυντήρια SIEMENS μπορούν να συμβούν, όπως και σε κάθε άλλη μάρκα. Ομως τι κάνετε όταν μια από τις απαραίτητες οικιακές συσκευές σας πάθει βλάβη ή χρειαστεί σέρβις; Στην περίπτωση αυτή καλέστε αμέσως τη ServiceNow! Καλύπτουμε οποιαδήποτε βλάβη σε πλυντήρια AEG και το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και διαρκώς ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των σύγχρονων πλυντηρίων.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 + 6948755093

Η ιστορία της SIEMENS

Η Siemens AG είναι εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και μηχανολογικών προϊόντων και συσκευών, η οποία ιδρύθηκε από τον Βέρνερ φον Ζήμενς (Werner von Siemens) το 1847 στο Βερολίνο. Σήμερα έχει την έδρα της στο Μόναχο και δραστηριοποιείται στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, της ενέργειας, των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών και στην πληροφορική. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σε αριθμό απασχολούμενων ευρωπαϊκή εταιρεία με 447.000[4] υπαλλήλους παγκοσμίως (στοιχεία 2001) σε 190 χώρες εκ των οποίων 36% στην Γερμανία. Κατατάσσεται εικοστή δεύτερη στην Ευρώπη σε συνολική αξία ενεργητικού (67,9 δισεκατομμύρια ευρώ το 2008[5]) με ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 76,6 δισεκατομμύρια ευρώ για το 2009.

Στην Ελλάδα είναι πλέον παρούσα με μόνο μια μονάδα παραγωγής, την εταιρεία οικιακών συσκευών Πίτσος που ανήκει στην Siemens από το 1974.

Σταθμοί στην ιστορία των πλυντηρίων Siemens

Τα πρώτα ηλεκτρικά πλυντήρια κατασκευάστηκαν γύρω στο ίδιο χρονικό διάστημα. Η Siemens παρουσίασε το πλυντήριο “Protos Turbo” το 1928, ένα μηχάνημα με κάδο που θα μπορούσε να πλένει και να στεγνώνει ένα ολόκληρο φορτίο ρούχων. Ουσιαστικά εξάλειψε την ανάγκη να σηκώνει κανείς τα βαριά, υγρά ρούχα από το πλυντήριο ρούχων για να τα βάλει σε ένα διαφορετικό στεγνωτήριο.

Η ζημιά που προκαλείται από την υπερχείλιση των πλυντηρίων πιάτων ή πλυντηρίων ρούχων υπήρξε σημαντικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια των μεταπολεμικών δεκαετιών. Το σύστημα Aqua-Stop που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Bosch-Siemens Hausgeräte GmbH το 1985 προσέφερε μια λύση. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό είναι ένα σύστημα ασφαλείας που αποτρέπει τις ζημιές που προκαλούνται από το νερό ή τις διαρροές. Η τεχνολογία ήταν τόσο αξιόπιστη ώστε η εταιρεία προσέφερε εγγύηση ζωής κατά των ζημιών στο νερό. Και συνέχισε σε αυτό το μονοπάτι. Δυο μόλις χρόνια αργότερα, το 1987, η BSH παρουσίασε στους πελάτες της ένα διευρυμένο σύστημα το οποίο θα μπορούσε να προστατεύσει από υπερχείλιση και διαρροές μέσα στη συσκευή.

Δέκα χρόνια αργότερα, οι προγραμματιστές της BSH παρουσίασαν μια ακόμη καινοτομία, το aquaSensor, που μπορούσε να ανιχνεύσει πόσο βρώμικο ήταν το νερό και να ρυθμίσει ανάλογα την ποσότητα του απορρυπαντικού, και το πρόγραμμα πλύσης ή έκπλυσης – ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της βιωσιμότητας.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 + 6948755093