Service πλυντηρίου ρούχων Siemens | Πότε να καλέσεις τεχνικό

Τρία πλυντήρια Siemens στη σειρά
© Siemens 2021

Πως θα καταλάβεις αν ήρθε η ώρα για το service στο πλυντήριο ρούχων Siemens; Στη Service Now, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας γνωρίζουν πότε ένα πρόβλημα σε πλυντήριο ρούχων Siemens σημαίνει ότι χρειάζεται άμεσα επισκευή, αλλά και ποια βήματα μπορείτε να κάνετε πριν ενημερώσετε τον τεχνικό για το πλυντήριο ρούχων siemens που παρουσιάζει δυσλειτουργία.

Τα πλυντήρια ρούχων Siemens θεωρούνται κορυφαία στην ενεργειακή απόδοση, την άνεση και τα βέλτιστα αποτελέσματα που παρέχουν. Παρόλο που διαθέτουν τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τους κατόχους τους, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να παρουσιάσουν κάποια δυσλειτουργία ή  βλάβη και να χρειαστούν επισκευή. Δείτε παρακάτω τον οδηγό που ετοιμάσαμε για εσάς, ο οποίος αφορά πιθανές περιπτώσεις Service σε Siemens πλυντήρια βάσει των προβλημάτων που εμφανίζουν συχνότερα όπως και σε ποιες περιπτώσεις απαιτείται άμεσα τεχνικός για την επισκευή.

Το πλυντήριο ρούχων Siemens βγάζει νερά απ’ το συρτάρι

Αν το πλυντήριο ρούχων Siemens βγάζει νερά απ’ το συρτάρι, κατά τη διάρκεια όλων των κύκλων, κατά τους οποίους γεμίζει νερό, τότε θα πρέπει να ελέγξετε τον εύκαμπτο σωλήνα που συνδέει τη θήκη του απορρυπαντικού με τον κάδο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν μαζευτεί υπολείμματα από το απορρυπαντικό το οποίο, έχει σκληρύνει και οδηγεί τα νερά του πλυντηρίου ρούχων σε διαρροή. Μια άλλη παράμετρος που θα πρέπει να ελέγξετε είναι αν υπάρχει βρωμιά στο εσωτερικό της υποδοχής του συρταριού το οποίο δεν επιτρέπει στο νερό να κατανεμηθεί αλλά ξεχειλίζει. Καθαρίστε προσεκτικά μ’ ένα βουρτσάκι. Αν υπάρχει πλεονάζον αφρός από το συρτάρι του πλυντηρίου ρούχων, ρυθμίστε την επόμενη δόση απορρυπαντικού, καθώς υπάρχει πιθανότητα να βάλατε παραπάνω από την προτεινόμενη δόση.
Πότε να καλέσετε τεχνικό για το πλυντήριο Siemens: Αν το πρόβλημα με το πλυντήριο ρούχων Siemens παραμένει, μην προσπαθήσετε να ξεβιδώσετε ή να αποσυνδέσετε μέρη του πλυντηρίου που δεν γνωρίζετε, καθώς μπορεί να προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημιά στο πλυντήριο ρούχων. Απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους τεχνικούς του Service Now και ένας τεχνικός με εμπειρία στα πλυντήρια ρούχων Siemens, θα σας επισκεφτεί στον χώρο σας ακόμα και αυθημερόν, φροντίζοντας για την άμεση επισκευή του πλυντηρίου ρούχων σας.

 

Το πλυντήριο ρούχων Siemens βγάζει νερά απ’ τη πόρτα

Αν το πλυντήριο ρούχων Siemens βγάζει νερά απ’ τη πόρτα, είναι σημαντικό να εντοπίσετε που οφείλετε η διαρροή. Η πιο απλή περίπτωση είναι να έχουν συσσωρευτεί ρύποι ανάμεσα στο μονωτικό λάστιχο της πόρτας του πλυντηρίου ρούχων. Καθαρίστε προσεκτικά γύρω ώστε να αφαιρέσετε τυχόν ρύπους ή χνούδια που προκαλούν το πρόβλημα στο πλυντήριο Siemens.

Πότε να καλέσετε τεχνικό για το πλυντήριο Siemens: Αν μετά τον καθαρισμό η διαρροή συνεχίσει τότε οφείλεται σε κάποια φυσιολογική φθορά. Υπάρχει πιθανότητα το λάστιχο της πόρτας του πλυντηρίου να έχει φθαρεί, να έχει τσακίσει ή να έχει σκιστεί σε κάποια σημεία και να χρειάζεται αντικατάσταση. Σε πιο σπάνιες περιπτώσεις το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε δυσλειτουργία του κλειδώματος ή του μεντεσέ της πόρτας. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε άμεσα τον κύκλο πλυσίματος και να αποσυνδέσετε το πλυντήριο από το ρεύμα. Έπειτα καλέστε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας στα τηλέφωνα 2114002018 & 6948755093. Αν το πλυντήριο ρούχων Siemens χρειάζεται αντικατάσταση ανταλλακτικού οι έμπειροι τεχνικοί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα χρησιμοποιώντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά με 2 χρόνια εγγύηση σωστής λειτουργίας.

 

To πλυντήριο ρούχων Siemens δεν αδειάζει τα νερά

Αν το πλυντήριο ρούχων Siemens δεν αδειάζει τα νερά θα εμφανίσει ένα κωδικό βλάβης Ε18. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα και να αποσυνδέσετε το πλυντήριο από το ρεύμα ώστε να αδειάσετε προσεκτικά το περιεχόμενο του κάδου, ξεβιδώνοντας το φίλτρο νερού ή τοποθετώντας το σωληνάκια αποστράγγισης που βρίσκεται στο κάτω μέρος του πλυντηρίου (αν διαθέτει το μοντέλο σας), σε έναν κουβά. Υπάρχει πιθανότητα το νερό να είναι καυτό, γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Καθαρίστε το φίλτρο της αντλίας αποστράγγισης που είναι συνδεδεμένο στην αποχέτευση. Ελέγξτε προσεκτικά τον σωλήνα αποστράγγισης για τυχόν τσακίσματα ή αντικείμενα που μπορεί να τον μπλοκάρουν και να μην επιτρέπουν στο νερό να εξέλθει. Ξεπλύνετε προσεκτικά και συνδέστε ξανά το πλυντήριο. Αν το πρόβλημα παραμένει μπορεί να χρειάζεται αλλαγή η αντλία του πλυντηρίου ρούχων ή να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αποχέτευση ή στα σωληνάκια του πλυντηρίου. Τα παραπάνω προβλήματα λύνονται με επισκευή από τεχνικό πλυντηρίου ρούχων, και το δίκτυο μας μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα, με κατ’ οίκον επισκευή στο χώρο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ενημερωθείτε σχετικά με την επισκευή που χρειάζεται το πλυντήριο ρούχων Siemens.

 

Πότε χρειάζεται άμεσα τεχνικός για επισκευή στο πλυντήριο ρούχων Siemens.

Μερικές πολύπλοκες περιπτώσεις απαιτούν έμπειρο τεχνικό για επισκευή στο πλυντήριο ρούχων Siemens ώστε να αποφευχθούν σοβαρά ζητήματα ασφαλείας και περαιτέρω ζημιές στην υπάρχουσα βλάβη. Επιπλέον, κάποια από τα προβλήματα πλυντηρίου που αναφέρονται παρακάτω έχουν παραπάνω από μια αιτίες και μόνο ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί να δει συνολικά τη βλάβη. Στη ServiceNow έχουμε την απαιτούμενη εμπειρία να σας κατευθύνουμε κατάλληλα στο αν αξίζει να προχωρήσετε στην επισκευή του πλυντηρίου ρούχων Siemens ή αν θα ήταν πιο σωστό να αντικαταστήσετε τη συσκευή σας, ανάλογα με το μέγεθος της βλάβης. Κάποιες περιπτώσεις είναι οι παρακάτω:

 

Δε γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου ρούχων Siemens

Πιθανοί λόγοι που δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου ρούχων Siemens, συχνά σχετίζονται με ηλεκτρικά προβλήματα πχ πρόβλημα με μοτέρ ή πλακέτας πλυντηρίου, τα οποία μόνο ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί να φέρει εις πέρας χωρίς να βλάψει τις υπόλοιπες λειτουργίες του πλυντηρίου. Ελέγξτε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε παραγεμίσει τον κάδο του πλυντηρίου και ότι το φορτίο του με τα ρούχα είναι σωστά διανεμημένο. Αν τα παραπάνω φαίνεται να είναι εντάξει, τότε καλέστε τον τεχνικό.

 

Το πλυντήριο ρούχων ρίχνει την ασφάλεια στον πίνακα

Όταν το πλυντήριο ρούχων ρίχνει την ασφάλεια στον πίνακα, οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί και η διάγνωση περίπλοκη. Θα πρέπει να εντοπιστεί το ελαττωματικό ανταλλακτικό που ρίχνει την ασφάλεια ( πχ το μοτέρ, η αντίσταση ή η αντλία πλυντηρίου), καθώς και σε ποιο στάδιο λειτουργίας του πλυντηρίου συμβαίνει αυτό. Αυτό είναι ένα σφάλμα που καλό θα ήταν να μην αντιμετωπίσετε μόνοι σας, καθώς κάποια λάθος κίνηση βάζει σε κίνδυνο τόσο την υγεία σας όσο και μεγαλύτερες ζημιές που αφορούν την ηλεκτροδότηση όλου του σπιτιού.

 

Το πλυντήριο ρούχων Siemens έχει διαρροή νερού στη βάση

Όταν το πλυντήριο έχει νερά στη βάση ή στο πάτωμα και δεν μπορείτε να εντοπίσετε την αιτία της διαρροής είναι σημαντικό αποφύγετε μεγαλύτερη διαρροή, κλείνοντας την παροχή της βρύσης και αποσυνδέοντας το πλυντήριο από το ρεύμα. Για να αποφύγετε το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος μην προσπαθήσετε να διορθώσετε τη βλάβη μόνοι σας. Όταν το πλυντήριο έχει διαρροή από κάτω είναι δύσκολο να εντοπιστεί η βλάβη γιατί, όσο αφήνετε τη συσκευή ανοιχτή αναζητώντας το σημείο από το οποίο τρέχουν νερά, υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Οι αιτίες μπορούν να περιλαμβάνουν κάποιο τσακισμένο σωλήνα στο πίσω μέρος του πλυντηρίου, πρόβλημα με την αντλία νερού ή κάποιο φθαρμένο μονωτικό υλικό του πλυντηρίου. Αποσυνδέστε τη συσκευή από το ρεύμα και επικοινωνήστε με το δίκτυο τεχνικών επισκευής. Ένας έμπειρος τεχνικός είναι σε θέση να εντοπίσει το σημείο στο οποίο βρίσκεται η βλάβη και να αντικαταστήσει άμεσα το ανταλλακτικό που δημιουργεί το πρόβλημα.

 

Άλλα προβλήματα σε πλυντήριο ρούχων Siemens

Κάποια άλλα προβλήματα που απαιτούν τεχνικό είναι το πλυντήριο να μη ζεσταίνει το νερό, να κάνει υπερβολικό θόρυβο, να τινάζει με ρεύμα τον κάτοχο του ή να μη στύβει τα ρούχα λόγω προβλήματος του κάδου. Οι έμπειροι τεχνικοί του Service Now Athens έχουν τεχνογνωσία και πολύχρονη εμπειρία στο service πλυντηρίου ρούχων, ώστε να εντοπίσουν άμεσα τη λύση στη βλάβη που παρουσιάζει η συσκευή σας. Η σωστή συντήρηση και επισκευή του πλυντηρίου ρούχων Siemens σε συνδυασμό με τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε μπορούν να επεκτείνουν διάρκεια ζωής του αγαπημένου σας πλυντηρίου για χρόνια. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας ή κλείστε ραντεβού για την επισκευή ή το service του πλυντηρίου ρούχων Siemens σε προσιτές τιμές και επωφεληθείτε από την διετή εγγύηση που παρέχουμε στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093