Επισκευή Πλυντηρίων Indesit

πλυντήριο indesit

Εμπιστευτείτε σε εμάς την επισκευή ή το service πλυντηρίου ρούχων Indesit

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα όταν παρουσιαστεί βλάβη σε πλυντήριο Indesit ή χρειαστεί σέρβις, γιατί κατανοούμε πλήρως πόσο απαραίτητα είναι τα πλυντήρια στα σύγχρονα νοικοκυριά.

Σε κάθε επίσκεψη μας για σέρβις ή για επισκευή βλάβης στο αγαπημένο σας πλυντήριο ρούχων Indesit, σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 χρόνια για κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού, όπως π.χ. αλλαγή στα κάρβουνα του μοτέρ, αλλαγή αντλίας αποστράγγισης, αλλαγή μπλόκο πόρτας, αλλαγή μοτέρ, αλλαγή βαλβίδας παροχής νερού, αλλαγή λάστιχου πόρτας, αλλαγή κλείστρου πόρτας κλπ.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Βλάβες σε πλυντήρια Indesit

Οι βλάβες στα πλυντήρια Indesit μπορούν να συμβούν, όπως και σε κάθε άλλη μάρκα. Ομως τι κάνετε όταν μια από τις απαραίτητες οικιακές συσκευές σας πάθει βλάβη ή χρειαστεί σέρβις; Στην περίπτωση αυτή καλέστε αμέσως τη Service Now! Καλύπτουμε οποιαδήποτε βλάβη σε πλυντήρια Indesit και το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και διαρκώς ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των σύγχρονων πλυντηρίων.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Η ιστορία της Indesit

Η Indesit Company είναι μια ιταλική εταιρεία που εδρεύει στο Fabriano της επαρχίας της Ανκόνα. Είναι ένας από τους κορυφαίους ευρωπαίους κατασκευαστές και διανομείς μεγάλων οικιακών συσκευών (πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια, πλυντήρια πιάτων, ψυγεία, καταψύκτες, κουζίνες, φούρνοι και εστίες μαγειρέματος).

Ιδρύθηκε το 1975 ως Merloni Elettrodomestici SpA από τον Vittorio Merloni, ως spin-off από την Industrie Merloni. Η Merloni Elettrodomestici αγόρασε την Indesit το 1987. Το 2005 μετονομάστηκε σε Indesit Company S.p.A μετά την εξαγορά της εταιρείας.

Στη δεκαετία του ’80, ενώ άλλες ιταλικές εταιρείες είχαν αποκτηθεί από ξένους κατασκευαστές συσκευών, η Merloni Household έγινε ο πρώτος εγχώριος παραγωγός στον κλάδο. Από το 1981 η εταιρεία πέρασε μια περίοδο κρίσης, η οποία έληξε το 1984, όταν ο Vittorio Merloni, αφού ολοκλήρωσε την προεδρία της Confindustria, επέστρεψε στη διαχείριση της Indesit. Τα κέρδη και τα έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν και αυτό οδήγησε την οικογένεια Merloni να αποφασίσει το 1986 υπέρ της εισόδου της εταιρείας στο χρηματιστήριο.

Το 1987, η Merloni Elettrodomestici, που είναι ήδη εισηγμένη στο χρηματιστήριο, απέκτησε το 1953 την Indesit (που ιδρύθηκε στο Τορίνο ως θυγατρική της Spirea srl, από τον Armando Campioni, τον Adelchi Candellero και τον Filippo Gatta), το μεγαλύτερο ανταγωνιστή της στην Ιταλική αγορά που είχε επίσης διεθνή παρουσία, καθώς και το 33% της Philco Italy.

Το 1988, η Merloni, με τα εμπορικά σήματα Ariston και Indesit, σημείωσε κύκλο εργασιών 1.059 δισεκατομμυρίων δολαρίων, και έγινε έτσι ο τέταρτος μεγαλύτερος ευρωπαίος κατασκευαστής οικιακών συσκευών. Την επόμενη χρονιά απέκτησε και απορρόφησε τη γαλλική εταιρεία Scholtès.

Το 1990, η Merloni Capital μπήκε στην Marcegaglia, προμηθευτή της χαλυβδοσωλήνων, η οποία απέκτησε το 7% των μετοχών. Την ίδια χρονιά η Εταιρεία απασχολούσε περίπου 6.000 εργαζόμενους σε διάφορες εγκαταστάσεις, όπως η Γαλλία, η Πορτογαλία και η Ρωσία.

Το 2000, η Indesit ανέλαβε ολόκληρο το κεφάλαιο της Philco και απέκτησε την Stinol, την πρώτη ρωσική εταιρεία παραγωγής οικιακών συσκευών.

Στις αρχές του 2007, η Indesit Company ξεκίνησε τη νέα αρχιτεκτονική επωνυμίας του Ομίλου: η μάρκα Hotpoint συνδυάζεται με την Ariston για να αποτελέσει το σήμα Hotpoint-Ariston.

Ο Andrea Merloni από το 2010 διαδέχτηκε τον πατέρα του Vittorio και ηγήθηκε της Εταιρείας ως νέος Προέδρος. Το 2014, η Whirlpool Corporation συμφώνησε να πληρώσει 758 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει το 60% της Indesit, η οποία ήταν ηγέτης στην αγορά της Ιταλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ρωσίας, από την οικογένεια Merloni για περαιτέρω επέκταση εκτός της αμερικανικής εγχώριας αγοράς.

Ποιές είναι οι περιοχές εξυπηρέτησης για service / επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit;

Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στην Γλυφάδα
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στη Βούλα
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στο Ελληνικό
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στον Άλιμο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στην Αργυρούπολη
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στην Ηλιούπολη
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στον Άγιος Δημήτριο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στη Δάφνη
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στο Νέο Κόσμο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στον Υμηττό
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στον Βύρωνα
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στο Παγκράτι
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στα Ιλίσια
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στου Ζωγράφου
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στην Καλλιθέα
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στο Παλαιό Φάληρο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στην Νέα Σμύρνη
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στον Ταύρο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στα Πετράλωνα
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στο Μοσχάτο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στη Καισαριανή
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στο Κουκάκι
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Indesit στο Καλαμάκι

 

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093