Οι συχνότερες βλάβες σε πλυντήριο ρούχων Miele

Πλυντήρια Miele
© MIELE 2021

Όταν ένα πλυντήριο Miele παρουσιάζει κάποια βλάβη και χρειάζεται να προχωρήσουμε στην επισκευή του πλυντηρίου Miele, εμφανίζεται συνήθως ένα μήνυμα σφάλματος στην οθόνη του. Έτσι, μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε ποιο είναι το πρόβλημα και να το λύσετε είτε μόνοι σας είτε με τη βοήθεια τεχνικού. Γενικά, τα πλυντήρια Miele θεωρούνται από τα πλέον αξιόπιστα και ειδικά με τη σωστή και τακτική συντήρηση δεν παρουσιάζουν για πολλά χρόνια κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, μετά από αρκετά χρόνια χρήσης είναι αναπόφευκτο να προκύπτουν κάποιες δυσλειτουργίες. Ποιες είναι, όμως, οι κυριότερες βλάβες σε ένα πλυντήριο Miele;

Περιεχόμενα
Πλυντήριο Ρούχων Miele Βλάβη F63: Μεγάλη ποσότητα αφρού
Πλυντήριο Ρούχων Miele Βλάβη F220: Πρόβλημα στην παροχή νερού
Πλυντήριο Ρούχων Miele Βλάβη στο φίλτρο αποστράγγισης
Διαρροή Νερού από Πλυντήριο Ρούχων Miele

Πλυντήριο Ρούχων Miele Βλάβη F63: Μεγάλη ποσότητα αφρού

Βλέπετε τον κωδικό F63 στην οθόνη; Εάν ναι, υπάρχει πάρα πολύς αφρός στον κάδο λόγω μεγάλης ποσότητας απορρυπαντικού. Δυστυχώς, αυτό το πρόβλημα δε λύνεται απλώς με το να μειώσετε την ποσότητα απορρυπαντικού την επόμενη φορά, καθώς ο αφρός μπορεί να έχει συσσωρευτεί σε διάφορα σημεία του πλυντηρίου. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε μια άδεια πλύση χωρίς απορρυπαντικό στο πρόγραμμα για βαμβακερά στους 90 βαθμούς. Έτσι, θα φύγουν όλα τα υπολείμματα απορρυπαντικού. Μετέπειτα σε κάθε πλύση θα πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες δοσολογίας, όπως αναγράφονται στη συσκευασία του απορρυπαντικού και του μαλακτικού. Αν το πρόβλημα επιμένει συστήνουμε να απευθυνθείτε στο service πλυντηρίων ρούχων που παρέχουν οι τεχνικοί μας εδώ.

Πλυντήριο Ρούχων Miele Βλάβη F220: Πρόβλημα στην παροχή νερού

Όταν εμφανίζεται αυτός ο κωδικός σφάλματος, υπάρχει πρόβλημα με την παροχή νερού. Μπορεί να εισέρχεται πολύ λίγο ή και καθόλου νερό στον κάδο. Αυτό συμβαίνει αν έχει μπλοκαριστεί ο σωλήνας τροφοδοσίας. Πρόκειται για μια βλάβη που πρέπει να διορθωθεί άμεσα, γιατί οποιοδήποτε εμπόδιο στον σωλήνα μπορεί να τον  οδηγήσει σύντομα σε ρήξη. Αν το πρόβλημα παραμένει μετά τα παραπάνω, μπορείτε να καλέσεις τους τεχνικούς μας στα εξής τηλέφωνα 211-400-2018 και στο 694-8755093.

Πλυντήριο Ρούχων Miele Βλάβη στο φίλτρο αποστράγγισης

Αν ο κάδος είναι γεμάτος με νερό μετά το τέλος της πλύσης, τότε δεν γίνεται καλή αποστράγγιση. Αυτό συμβαίνει πιθανώς επειδή το φίλτρο αποστράγγισης έχει φράξει. Μπορείτε να το ελέγξετε αφαιρώντας το μπροστινό κάλυμμα στο κάτω αριστερό μέρος. Επιπλέον ενδέχεται να δείτε ότι το φίλτρο έχει φράξει για παράδειγμα από ένα κέρμα. Αν δεν συμβαίνει κάτι τόσο εμφανές, τότε θα πρέπει να ελέγξει το πλυντήριο έμπειρος τεχνικός πλυντηρίων εξιδεικευμένος στις επισκευές πλυντηρίων ρούχων Miele από την ομάδα της Service Now Athens.

Διαρροή Νερού από Πλυντήριο Ρούχων Miele

Αν εμφανίζεται ένα μήνυμα με το σύμβολο μιας βρύσης, τότε το σύστημα προστασίας νερού υποδεικνύει ότι υπάρχει κάπου διαρροή. Μόλις το δείτε, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε αμέσως την παροχή νερού και να αποσυνδέσετε το καλώδιο τροφοδοσίας. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό στα πλυντήρια Miele, ώστε να επιθεωρήσει με προσοχή το πλυντήριο, να βρει τη βλάβη και να τη διορθώσει, πριν γίνει κάποια μεγαλύτερη ζημιά.   Σε κάθε περίπτωση, αν το πρόβλημα επιμένει ή δεν είστε σίγουροι για το πώς μπορείτε να το διορθώσετε, ένας τεχνικός πλυντηρίων ρούχων της Service Now είναι άμεσα διαθέσιμος να έρθει στον χώρο σας και να λύσει οποιαδήποτε βλάβη αυθημερόν.

Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, η έγκαιρη και σωστή επέμβαση θα το λύσει ταχύτερα, οικονομικότερα και χωρίς το ρίσκο περαιτέρω βλάβης που θα στοιχίσει περισσότερο και μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για την επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele, σε προσιτές τιμές και επωφεληθείτε από την εγγύηση 2 χρόνων που παρέχουμε σε όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093