Επισκευή Πλυντηρίων Whirlpool

πλυντήριο whirlpool

Εμπιστευτείτε σε εμάς την επισκευή ή το service πλυντηρίου ρούχων Whirlpool

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα όταν παρουσιαστεί βλάβη σε πλυντήριο Whirlpool ή χρειαστεί σέρβις, γιατί κατανοούμε πλήρως πόσο απαραίτητα είναι τα πλυντήρια στα σύγχρονα νοικοκυριά.

Σε κάθε επίσκεψη μας για σέρβις ή για επισκευή βλάβης στο αγαπημένο σας πλυντήριο ρούχων Whirlpool, σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 χρόνια για κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού, όπως π.χ. αλλαγή στα κάρβουνα του μοτέρ, αλλαγή αντλίας αποστράγγισης, αλλαγή μπλόκο πόρτας, αλλαγή μοτέρ, αλλαγή βαλβίδας παροχής νερού, αλλαγή λάστιχου πόρτας, αλλαγή κλείστρου πόρτας κλπ.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Βλάβες σε πλυντήρια Whirlpool

Οι βλάβες στα πλυντήρια Whirlpool μπορούν να συμβούν, όπως και σε κάθε άλλη μάρκα. Ομως τι κάνετε όταν μια από τις απαραίτητες οικιακές συσκευές σας πάθει βλάβη ή χρειαστεί σέρβις; Στην περίπτωση αυτή καλέστε αμέσως τη Service Now! Καλύπτουμε οποιαδήποτε βλάβη σε πλυντήρια Whirlpool και το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και διαρκώς ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των σύγχρονων πλυντηρίων.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Η ιστορία των πλυντηρίων Whirlpool

Η Whirlpool Corporation είναι ένας Αμερικανικός πολυεθνικός κατασκευαστής και έμπορος οικιακών συσκευών, με έδρα το Benton Charter Township, στο Michigan, Ηνωμένων Πολιτειών. Η εταιρεία Fortune 500 έχει ετήσια έσοδα περίπου 21 δισεκατομμύρια δολάρια, 92.000 υπαλλήλους και περισσότερα από 70 κέντρα κατασκευής και τεχνολογικών ερευνών σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία εμπορεύεται τις μάρκες Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Gladiator GarageWorks, Inglis, Estate, Brastemp, Bauknecht, Ignis, Indesit και Consul.

Το 1908, ο Lou Upton επένδυσε τις αποταμιεύσεις του σε μια επιχείρηση για την κατασκευή οικιακού εξοπλισμού. Όταν η εν λόγω εταιρεία απέτυχε να υλοποιηθεί, δόθηκε στον Upton η ευκαιρία να επιλέξει κάτι από την αποτυχημένη επιχείρηση ως απόδοση της επένδυσής του. Επέλεξε τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε ένα πλυντήριο ρούχων που σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να ηλεκτριστεί.

Ο Lou Upton έφερε τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και το καινοτόμο όραμά του στο St. Joseph, Michigan. Το 1911, ο Lou μαζί με τον θείο του Emory, κατοχύρωσαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα ηλεκτρικό πλυντήριο με στύψιμο. Με τη χρηματοδότηση από το Lowell Bassford και τη βοήθεια του αδελφού του Fred, άρχισε η παραγωγή πλυντηρίων για την εταιρία Upton Machine Company.

Η πρώτη μεγάλη παραγγελία της εταιρείας για 100 πλυντήρια ρούχων ήρθε σχεδόν αμέσως. δημιουργήθηκε πρόβλημα όταν το κιβωτίου ταχυτήτων απέτυχε – σε όλα τα  μηχανήματα. Μόλις έμαθε το ζήτημα, ο Lou Upton αντικατέστησε τα ελαττωματικά μέρη με ένα νέο εργαλείο από χάλυβα. Εντυπωσιασμένος με την επιχειρηματική ηθική της νέας επιχείρησης, ο πελάτης διπλασίασε την παραγγελία του σε 200 πλυντήρια ρούχων.

Η εταιρεία Upton Machine συνέχισε να αυξάνεται. Προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση των πελατών, συγχωνεύθηκε με την Nineteen Hundred Washer Company της Νέας Υόρκης το 1929. Μαζί σχημάτισαν τη Nineteen Hundred Corporation και οι επιχειρήσεις αναπτύσσονταν σταθερά, παρά τη Μεγάλη Ύφεση της δεκαετίας του ’30. Ξεκίνησε να πειραματίζεται με νέα προϊόντα, καινοτόμες τεχνολογίες και ισχυρή μηχανική και πωλήσεις.

Ο Β ‘Παγκόσμιος Πόλεμος σταμάτησε την παραγωγή των πλυντηρίων, καθώς τα εργοστάσια τροποποιήθηκαν για να παράσχουν εξαρτήματα για τα αεροσκάφη P-40 Warhawk και στρατιωτικό εξοπλισμό. Πάνω από δύο εκατομμύρια μονάδες πολεμικών υλικών παρήχθησαν, συμπεριλαμβανομένων του εξαρτήματος ελέγχου των ελικοφόρων αεροσκαφών, των άκρων για τα πτερύγια των μαχητικών, των υδραυλικών μηχανισμών διεύθυνσης για τα μηχανήματα επαναφοράς δεξαμενών, των εξαρτημάτων του καρμπυρατέρ, των αντλιών,

Το καλοκαίρι του 1945 ξεκινά να παράγει και πάλι πλυντήρια, προβλέποντας ότι μέσα σε τρία χρόνια η ζήτηση θα ήταν διπλάσια από εκείνη του 1941. Αυτό ξεκίνησε μια περίοδο εκρηκτικής ανάπτυξης που οδήγησε την Whirlpool από τα πλυντήρια και τις σιδερώστρες, σε ένα μεγάλο κατασκευαστή με πλήρη σειρά μεγάλων οικιακών συσκευών, όπως το πρώτο πλήρως αυτόματο πλυντήριο και ηλεκτρικό στεγνωτήριο.

Το 1949 άλλαξε το όνομα της εταιρείας σε Whirlpool Corporation, που έκανε πωλήσεις 48 εκατομμυρίων δολαρίων και ετήσια κέρδη ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στα επόμενα χρόνια η Whirlpool συνέχισε να αναπτύσσεται, να εξαγοράζει άλλες εταιρείες και να παρουσιάζει νέα προϊόντα. Το αποκορύφωμα των εξαγορών ήρθε τον Ιούλιο του 2014, όταν η Whirlpool ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να πληρώσει 758 εκατομμύρια ευρώ (1 δισεκατομμύριο δολάρια) για να εξαγοράσει το 60% της ιταλικής ανταγωνιστικής εταιρείας Indesit. Τον Δεκέμβριο, η Whirlpool ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη υποχρεωτική προσφορά για τις υπόλοιπες μετοχές και διέγραψε την Indesit από το Χρηματιστήριο του Μιλάνου. Η Indesit είναι πλέον θυγατρική κατά 100% της Whirlpool Italia Holdings S.r.l.

Ποιες είναι οι περιοχές εξυπηρέτησης για service / επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool;

Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στην Γλυφάδα
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στη Βούλα
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στο Ελληνικό
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στον Άλιμο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στην Αργυρούπολη
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στην Ηλιούπολη
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στον Άγιος Δημήτριο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στη Δάφνη
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στο Νέο Κόσμο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στον Υμηττό
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στον Βύρωνα
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στο Παγκράτι
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στα Ιλίσια
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στου Ζωγράφου
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στην Καλλιθέα
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στο Παλαιό Φάληρο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στην Νέα Σμύρνη
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στον Ταύρο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στα Πετράλωνα
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στο Μοσχάτο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στη Καισαριανή
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στο Κουκάκι
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool στο Καλαμάκι

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093