Κωδικοί βλάβης σε πλυντήριο ρούχων Brandt.

Brandt Πλυντήρια
© Brandt 2021

Οι κωδικοί βλάβης στα brandt πλυντήρια σημαίνουν οτι το πλυντήριο σου χρειάζεται service και σου στέλνει τα κατάλληλα σήματα! Άλλες φορές επισημαίνει απλώς μια δυσλειτουργία που λύνεται σύντομα! Πως θα μάθεις τι σημαίνει ο κωδικός βλάβης στο πλυντήριο ρούχων brandt; Απλά συνέχισε να διαβάζεις! Για τους ιδιοκτήτες πλυντηρίων ρούχων Brandt, αυτός ο οδηγός παρέχει βοήθεια για την βασική αντιμετώπιση προβλημάτων, βάσει των ενδείξεων πάνω στο πλυντήριο.

Στα περισσότερα σύγχρονα πλυντήρια Brandt υπάρχουν εγκατεστημένες οθόνες lcd στις οποίες εμφανίζεται ο κωδικός βλάβης, μόλις ανιχνεύσει ο εγκέφαλος του πλυντηρίου ότι υπάρχει κάποια βλάβη. Η Service Now Athens, σας δίνει το κωδικολόγιο βλαβών και χρήσιμες οδηγίες, βήμα προς βήμα, για τη διάγνωση κοινών προβλημάτων, ώστε να αναγνωρίσετε και να ξεπεράσετε τα βασικά προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στο πλυντήριο ρούχων σας Brandt. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά το κωδικολόγιο βλαβών για τα πλυντήρια ρούχων Brandt, τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνεις και τους τρόπους επίλυσής τους, πριν απευθυνθείς στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.

Περιεχόμενα
Κωδικός βλάβης d01.
Κωδικός βλάβης d02.
Κωδικός βλάβης d03.
Κωδικός βλάβης d04.
Κωδικός βλάβης d06.
Κωδικός βλάβης d07.
Κωδικός βλάβης d10.

Κωδικός βλάβης d01.

Ο συγκεκριμένος κωδικός βλάβης εμφανίζεται στο πλυντήριο ρούχων brandt στην περίπτωση που δεν μπορεί να τραβήξει νερό από την παροχή ύδρευσης. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελέγξουμε αν είναι ανοιχτή η παροχή του νερού. Κατόπιν, να ελέγξουμε το φίλτρο της παροχής του νερού μήπως έχει μέσα κατάλοιπα από χώμα. Τέλος, ελέγχουμε αν έχει τσακίσει η παροχή πλυντηρίου Brandt από την πίσω μεριά. Αν το πρόβλημα επιμένει, τότε θα πρέπει να ελέγξει το πλυντήριο τεχνικός. Κάλεσε μας στα τηλέφωνα 211-400-2018 και στο 694-8755093.

Κωδικός βλάβης d02.

Ο συγκεκριμένος κωδικός αφορά ίσως κάποιο βούλωμα μέσα στο φίλτρο του πλυντηρίου Brandt. Μπορείτε να ελέγξετε το φίλτρο στις περισσότερες περιπτώσεις. Το φίλτρο του πλυντηρίου Brandt, βρίσκεται κάτω δεξιά στο πλυντήριο. Χρειάζεται αρκετή προσοχή όταν το ξεσφίγγετε αριστερόστροφα ή το σφίγγετε δεξιόστροφα για να μην σπάσει. Στην περίπτωση που το φίλτρο είναι καθαρό και δεν βρείτε κατάλοιπα, τότε η εμφάνιση του κωδικού μπορεί να οφείλεται σε βλάβη της αντλίας αποστράγγισης του πλυντηρίου Brandt. Δεν συνιστούμε να επέμβετε στο εσωτερικό του πλυντηρίου, γι αυτό προτείνουμε να επικοινωνήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικο της εταιρείας Service Now.

Κωδικός βλάβης d03.

Αν σας εμφανιστεί ο συγκεκριμένος κωδικός βλάβης, τότε θα πρέπει να καλέσετε κάποιο τεχνικό από την εταιρεία Service Now. Ο κωδικός d03, υποδεικνύει πιθανό πρόβλημα του πλυντηρίου Brandt, στην πλακέτα, στην αντίσταση ή σε κάποια καλωδίωση του πλυντηρίου. Τα ανταλλακτικά που παρέχουν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, παρέχουν εγγύση λειτουργίας εως και 2 χρόνια.

Κωδικός βλάβης d04.

O κωδικός αυτός φανερώνει ότι υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνια καλωδίωσης με την πλακέτα ή ακόμα ότι υπάρχει πρόβλημα στην πλακέτα του πλυντηρίου Brandt. Προτείνουμε να επικοινωνήσετε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας σε αυτή την περίπτωση, οι οποίοι θα επισκευάσουν τη βλάβη αυθημερόν στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Κωδικός βλάβης d06.

Ο κωδικός d06 εμφανίζεται συνήθως στα γερμανικά πλυντήρια ρούχων Brandt αλλά και στα άνω φόρτωσης. Η συγκεκριμένη βλάβη υποδεικνύει κομμένο καλώδιο πού καταλήγει στην πλακέτα ή κάποια βλάβη στο μοτέρ, πχ στα καρβουνάκια ή στις ψύκτρες του μοτέρ του πλυντηρίου ρούχων Brandt. Θα πρέπει να το δει κάποιος εξειδικευμένος τεχνικός της εταιρείας μας, για την ασφάλειά σας.

Κωδικός βλάβης d07.

Ο συγκεκριμένος κωδικός έχει να κάνει με πιθανή βλάβη στην πλακέτα προγραμμάτων. Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα να φανερώνει κάποια βλάβη στην καλωδίωση του πλυντηρίου ρούχων Brandt. Τέλος, ο κωδικός βλάβης d07, μπορεί να αφορά κάποια βλάβη στο μπλόκο της πόρτας του πλυντηρίου ρούχων Brandt ή ακόμα και βλάβη στο μοτέρ, πχ στα καρβουνάκια του ή στις ψύκτρες του μοτέρ του πλυντηρίου ρούχων Brandt. Προτείνουμε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας και ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Κωδικός βλάβης d10.

Όταν εμφανιστεί ο συγκεκριμένος κωδικός βλάβης, μπορεί να συμβαίνει ένα από τα παρακάτω. Υπάρχει πρόβλημα με την ανίχνευση διαρροής νερού. Πιθανώς ο χρήστης έχει βάλει παραπάνω απορρυπαντικό από αυτό που προβλέπει ο κατασκευαστής με αποτέλεσμα να διαβάζει πολύ αφρό ο πιεσοστάτης. Τέλος, η βλάβη μπορεί να εντοπίζεται στην αντλία αποστράγγισης.

Στις παραπάνω περιπτώσεις όπου η βλάβη του πλυντηρίου ρούχων Brandt, οφείλεται σε βλάβη του εσωτερικού του πλυντηρίου, της πλακέτας ή των ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών συστημάτων του πλυντηρίου, προτείνουμε ο ιδιοκτήτης να μην επεμβαίνει στο πλυντήριο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό και τους εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρείας Service Now Athens, με εμπειρία και γνώσεις πάνω στα μοντέλα κάθε πλυντηρίου. Σε κάθε εργασία που θα κάνει ο τεχνικός μας, σας δίνουμε γραπτή εγγύηση δύο χρόνων για την εργασία και τα ανταλλακτικά που μπορεί να εγκαταστήσει. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να μας καλέσετε.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093