Επισκευή Πλυντηρίων Πίτσος (Pitsos)

πλυντήριο pitsos

Εμπιστευτείτε σε εμάς την επισκευή ή το service πλυντηρίου ρούχων Πίτσος (Pitsos)

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα όταν παρουσιαστεί βλάβη σε πλυντήριο Pitsos ή χρειαστεί σέρβις, γιατί κατανοούμε πλήρως πόσο απαραίτητα είναι τα πλυντήρια στα σύγχρονα νοικοκυριά.

Σε κάθε επίσκεψη μας για σέρβις ή για επισκευή βλάβης στο αγαπημένο σας πλυντήριο ρούχων Pitsos, σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 χρόνια για κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού, όπως π.χ. αλλαγή στα κάρβουνα του μοτέρ, αλλαγή αντλίας αποστράγγισης, αλλαγή μπλόκο πόρτας, αλλαγή μοτέρ, αλλαγή βαλβίδας παροχής νερού, αλλαγή λάστιχου πόρτας, αλλαγή κλείστρου πόρτας κλπ.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Βλάβες σε πλυντήρια Πίτσος (Pitsos)

Οι βλάβες στα πλυντήρια Pitsos μπορούν να συμβούν, όπως και σε κάθε άλλη μάρκα. Όμως τι κάνετε όταν μια από τις απαραίτητες οικιακές συσκευές σας πάθει βλάβη ή χρειαστεί σέρβις; Στην περίπτωση αυτή καλέστε αμέσως τη Service Now! Καλύπτουμε οποιαδήποτε βλάβη σε πλυντήρια Pitsos και το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και διαρκώς ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των σύγχρονων πλυντηρίων.

Δες παρακάτω μερικούς από τους πιο συχνούς κωδικούς βλάβης στα πλυντήρια ρούχων Pitsos και τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνεις, πριν απευθυνθείς στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.

  1. Ένδειξη CL σε πλυντήριο ρούχων Pitsos – Ασφάλεια Παιδιών Ενεργοποιημένη
  2. Κωδικός βλάβης Ε18 / F18 / F29 σε πλυντήριο ρούχων Pitsos – Το πλυντήριο δεν αδειάζει το νερό απ’τον κάδο.
  3. Κωδικός βλάβης Ε17 / F17 – Το πλυντήριο ρούχων δεν “παίρνει” νερό
  4. Κωδικός βλάβης Ε32 / F32 πλυντήριου Pitsos – Άνισα κατανεμημένο φορτίο στον κάδο του πλυντηρίου.
  5. Κωδικός βλάβης Ε34 / E16 / F16 / F34 – Η πόρτα του πλυντηρίου δεν κλείνει σωστά / είναι ανοιχτή.
  6. Κωδικός βλάβης E 93 – Tο πλυντήριο δεν εισάγει το ζεστό νερό.
  7. Κωδικός βλάβης F33 – Εντοπίστηκε υπερβολικός αφρός στον κάδο
  8. Άλλα προβλήματα πλυντηρίου ρούχων Pitsos

Η ιστορία της Pitsos

Η Πίτσος Α.Ε. είναι εταιρεία κατασκευής οικιακών συσκευών που εδρεύει στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1865 και ξεκίνησε ως εταιρεία κατασκευής μικρών οικιακών συσκευών και θερμοσιφώνων λαδιού. Για πολλές δεκαετίες (μαζί με την ΙΖΟΛΑ και την ΕΣΚΙΜΟ) έμπαινε τα ελληνικά νοικοκυριά με λευκές ηλεκτρικές συσκευές, φέρνοντας «επανάσταση» στον τρόπο ζωής των Ελλήνων.

H «γέννηση» της Πίτσος έγινε σε ένα μικρό μαγαζί επί της οδού Περικλέους στην Aθήνα. Eκεί κατασκευάζονταν μικρές οικιακές συσκευές της εποχής, από ψυγειάκια νερού με μικρό βρυσάκι που συνήθιζαν τότε οι νοικοκυρές να κρεμούν στον τοίχο, μέχρι «φανάρια» για τα τρόφιμα, φαράσια, μαχαιροπήρουνα και αργότερα θερμάστρες και γκαζιέρες που εξάγονταν σε αρκετές χώρες.

Το 1959 ξεκίνησε την παραγωγή ψυγείων σε νέο εργοστάσιο, ενώ σύντομα επένδυσε σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη και την παραγωγή ευρέως φάσματος από σύγχρονες οικιακές συσκευές της εποχής, συμπεριλαμβανομένων και τηλεοράσεων. Παρήγαγε επίσης ένα τρίτροχο φορτηγό.

Κλασικό πόστερ της Πίτσος για κουζίνες και ψυγεία του 1965

Το 1976 αγοράστηκε από την Bosch-Siemens Hausgeräte GmbH. Το 1996 μετονομάστηκε σε «BSP Α. Β. Ε. Οικιακών Συσκευών». Οι Gaggenau και Neff εντάχθηκαν στην εταιρεία το 1998 και το 2002 αντίστοιχα. Πρόσφατα, η εταιρεία μετονομάστηκε σε «BSH Οικιακές Συσκευές» («BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε»). Οι εγκαταστάσεις παραγωγής βρίσκονται στην Αθήνα και η εταιρεία απασχολεί 1.400 άτομα.

Στην ελληνική αγορά οικιακών συσκευών το μερίδιο της εταιρείας είναι περίπου 40%. Είναι η κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία λευκών ειδών (καταψύκτες, ψυγεία, φούρνοι και, σε μικρότερο βαθμό, πλυντήρια) στην Ελλάδα, με παραγωγή 400.000 προϊόντων ετησίως, το 30% των οποίων προορίζεται για εξαγωγή.

Τα έσοδά της ανήλθαν σε €308 εκατ. ευρώ το 2005. Περίπου το ένα τρίτο των συνολικών εσόδων της, προέρχεται από εξαγωγές, κυρίως στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Πηγή

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093