Επισκευή Πλυντηρίων Korting

πλυντήριο korting

Εμπιστευτείτε σε εμάς την επισκευή ή το service πλυντηρίου ρούχων Korting

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα όταν παρουσιαστεί βλάβη σε πλυντήριο Korting ή χρειαστεί σέρβις, γιατί κατανοούμε πλήρως πόσο απαραίτητα είναι τα πλυντήρια στα σύγχρονα νοικοκυριά.

Σε κάθε επίσκεψη μας για σέρβις ή για επισκευή βλάβης στο αγαπημένο σας πλυντήριο ρούχων Korting, σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 χρόνια για κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού, όπως π.χ. αλλαγή στα κάρβουνα του μοτέρ, αλλαγή αντλίας αποστράγγισης, αλλαγή μπλόκο πόρτας, αλλαγή μοτέρ, αλλαγή βαλβίδας παροχής νερού, αλλαγή λάστιχου πόρτας, αλλαγή κλείστρου πόρτας κλπ.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Βλάβες σε πλυντήρια Korting

Οι βλάβες στα πλυντήρια Korting μπορούν να συμβούν, όπως και σε κάθε άλλη μάρκα. Ομως τι κάνετε όταν μια από τις απαραίτητες οικιακές συσκευές σας πάθει βλάβη ή χρειαστεί σέρβις; Στην περίπτωση αυτή καλέστε αμέσως τη Service Now! Καλύπτουμε οποιαδήποτε βλάβη σε πλυντήρια Korting και το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και διαρκώς ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των σύγχρονων πλυντηρίων.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Η ιστορία των πλυντηρίων Korting

Τα πλυντήρια Korting κατασκευάζονται από την Σλοβένικη εταιρεία Gorenje. Έχει έδρα το Velenje της Σλοβενίας. Τα πρώτα αυτόματα πλυντήρια κατασκευάστηκαν στο Velenje το 1964. Έτσι, η Gorenje έγινε ο πρώτος προμηθευτής πλυντηρίων ρούχων στη Γιουγκοσλαβία και με την 20η επέτειό της το 1970, η εταιρεία παρήγαγε ήδη πάνω από 200 χιλιάδες πλυντήρια ρούχων ετησίως.

Με ένα μερίδιο αγοράς 4% στην Ευρώπη, είναι ένας από τους οκτώ μεγαλύτερους κατασκευαστές οικιακών συσκευών στην Ευρώπη. Τα προϊόντα πωλούνται με τα εμπορικά σήματα Gorenje, Mora, Atag, Pelgrim, Etna, Körting και Sidex και παράγονται με κύρια μονάδα παραγωγής στο Velenje καθώς και στο εργοστάσιο μαγειρικών συσκευών Mora Moravia στο Mariánské Údolí (Τσεχική Δημοκρατία) και στο εργοστάσιο παραγωγής ψυγείο-καταψύκτη στο Valjevo (Σερβία).

Από το ξεκίνημα της εταιρείας το 1950, η Gorenje επεκτάθηκε σε πολυεθνική εταιρεία και ο όμιλος Gorenje περιλαμβάνει 83 θυγατρικές εταιρείες, 59 από τις οποίες βρίσκονται εκτός Σλοβενίας. Εκτός από τις οικιακές συσκευές, η Gorenje κατασκευάζει κεραμικά, έπιπλα κουζίνας και μπάνιου και παρέχει υπηρεσίες στους τομείς της ενέργειας, της οικολογίας και του εμπορίου. Τα προϊόντα της για το σπίτι, οι υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις είναι παρόντα σε περισσότερες από 70 χώρες, κυρίως στην Ευρώπη. Συνεργάζεται με τους Swarovski, Pininfarina, Karim Rashid και Ora-Ïto.

Τον Ιούνιο του 2018, η κινέζικη εταιρεία Hisense απέκτησε 95% πλειοψηφία στον όμιλο Gorenje.

gorenje hisense

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093