Πλυντήρια Whirlpool: Service σε κοινούς κωδικούς βλάβης.

πλυντήριο whirlpool

Αν έχεις επιλέξει πλυντήριο ρούχων Whirlpool, έχεις ήδη κάνει μία πολύ καλή επιλογή πλυντηρίου ρούχων με πολύ υψηλές αξιολογήσεις, ως προς το κόστος-απόδοση μηχανήματος. Γνωρίζεις όμως πως μπορείς να αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματα ή κωδικούς βλάβης, που ίσως προκύψουν; Όπως όλα τα μηχανήματα, υπάρχει περίπτωση εμφάνισης βλάβης, και εδώ είναι η σειρά των έμπειρων τεχνικών μας να αναλάβουν δράση. Παρ ‘όλα αυτά, έχουμε συγκεντρώσει τα πιο συχνά μηνύματα και ενδείξεις που μπορεί να εμφανιστούν στο πλυντήριο ρούχων Whirlpool, ώστε να αναγνωρίσεις μόνος σου το πρόβλημα και να αξιολογήσεις τα βήματα επίλυσης, πριν μας καλέσεις. Μην ξεχνάς ότι η επισκευή ενός πλυντηρίου πολλές φορές είναι μια επιλογή που συμφέρει πολύ περισσότερο από την αγορά νέου.

Περιεχόμενα
Whirlpool κωδικός βλάβης f01 / f07 – Το πλυντήριο Whirlpool ίσως δεν ξεκινάει.
Whirlpool κωδικός βλάβης f02 – Δεν περιστρέφεται ο κάδος.
Whirlpool κωδικός βλάβης f05 ή f08 – Το πλυντήριο ρούχων δεν ζεσταίνει το νερό.
Whirlpool κωδικός βλάβης f09 – Δεν αδειάζει ο κάδος πλυντηρίου.
Κωδικός βλάβης f12 στο πλυντήριο ρούχων Whirlpool
Αναζήτησε τεχνικό για το πλυντήριο ρούχων Whirlpool
Service πλυντηρίου ρούχων whirlpool σε όλη την Αττική

 

Whirlpool κωδικός βλάβης f01 / f07 – Το πλυντήριο Whirlpool ίσως δεν ξεκινάει.

Όταν το πλυντήριο ρούχων Whirlpool, εμφανίζει τον κωδικό βλάβης f01 ή f07, το πρόβλημα εντοπίζεται στην ηλεκτρονική πλακέτα του πλυντηρίου ρούχων Whirlpool ή στην αντίσταση που θερμαίνει το νερό. Συνιστούμε την αποσύνδεση του πλυντηρίου ρούχων από το ρεύμα, για τουλάχιστον 2 λεπτά. Επανασύνδεσε την τροφοδοσία του πλυντηρίου ρούχων Whirlpool και περίμενε 30 δευτερόλεπτα. Τέλος, δοκίμασε να εκκινήσεις ξανά το μηχάνημα. Εάν το πρόβλημα παραμένει, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Κάλεσε μας στα τηλέφωνα 211-400-2018 και στο 694-8755093.

Whirlpool κωδικός βλάβης f02 – Δεν περιστρέφεται ο κάδος.

Με τον κωδικό αυτό συνήθως δεν περιστρέφεται ο κάδος του πλυντηρίου. Αυτό είναι πολύ πιθανό να οφείλεται σε κάποια βλάβη του κινητήρα, γι’ αυτό οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας συνιστούν να μην προβείς σε ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μπορεί να σε κατατοπίσει πλήρως στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Συγκεκριμένα προτείνουμε να απευθυνθείτε στο service πλυντηρίων ρούχων που παρέχουν οι τεχνικοί μας εδώ.

Whirlpool κωδικός βλάβης f05 ή f08 – Το πλυντήριο ρούχων δεν ζεσταίνει το νερό.

Το πρόβλημα αυτό, κατά τη διάρκεια ενός κύκλου πλυσίματος, πιθανόν να σταματά το πρόγραμμα, πριν ολοκληρωθεί. Αν το πλυντήριο ρούχων Whirlpool, εμφανίζει τον κωδικό βλάβης f05 ή τον κωδικό βλάβης f8, τότε είναι πιθανό να εμφανίζει πρόβλημα ο αισθητήρας θερμοκρασίας. Θα πρέπει επίσης να γίνει έλεγχος στην αντίσταση του πλυντηρίου Whirlpool, και οι ενέργειες που απαιτούνται, εμπλέκουν ρεύμα, για αυτό προτείνουμε για την ασφάλεια σου να απευθυνθείς στην ομάδα τεχνικών μας. Βεβαιώσου πως είναι σωστά συνδεδεμένο το πλυντήριο και κάλεσε έναν απ’ τους έμπειρους τεχνικούς μας, ώστε να αναλάβει το πρόβλημα, καθώς και να επιβεβαιώσει αν η βλάβη οφείλεται σε χαλασμένο ανταλλακτικό πλυντηρίου ρούχων ή σε κάποια λάθος συνδεσμολογία.

Whirlpool κωδικός βλάβης f09 – Δεν αδειάζει ο κάδος πλυντηρίου.

Ο κωδικός βλάβης f09 υποδηλώνει γεμάτο κάδο πλυντηρίου. Πιο συγκεκριμένα, το πρακτικό πρόβλημα που θα παρουσιαστεί είναι να μην ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου ή και να ανοίγει το νερό θα παραμένει μέσα στον κάδο πλύσης. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα, πριν επικοινωνήσεις με τους τεχνικούς μας. 1. Έλεγξε εάν υπάρχουν αντικείμενα στο φίλτρο της αντλίας του πλυντηρίου Whirlpool, που μπλοκάρουν το άδειασμα του κάδου. 2. Έλεγξε τον εύκαμπτο σωλήνα λυμάτων και τις υδραυλικές σωληνώσεις κάτω από το σύστημα όπου είναι συνδεδεμένο το πλυντήριο. Δεν θα πρέπει να εμποδίζεται η ροή των λυμάτων από κάποιο αντικείμενο. Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν λειτουργήσει, επικοινώνησε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς του δικτύου μας. Μπορούμε να σε επισκεφτούμε και να διορθώσουμε το πρόβλημα του πλυντηρίου ρούχων Whirlpool, ακόμα και αυθημερόν.

Κωδικός βλάβης f12 στο πλυντήριο ρούχων Whirlpool

Στην περίπτωση που το πλυντήριο ρούχων Whirlpool, εμφανίζει τον κωδικό βλάβης f12, υπάρχει σφάλμα ηλεκτρονικού ελέγχου. Σε αυτή τη βλάβη, το πλυντήριου ρούχων Whirlpool, δεν θα λειτουργεί καθόλου. Επικοινώνησε με κάποιον από τους τεχνικούς μας, για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Αναζήτησε τεχνικό για το πλυντήριο ρούχων Whirlpool

Αναζήτησε τεχνικό για το πλυντήριο whirlpool σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από εσένα. Έτσι θα γλυτώσεις πολύτιμο χρόνο, χωρίς να προξενήσεις ζημιά, η οποια μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες μέρες χωρίς πλυντήριο. Στις παραπάνω περιπτώσεις, μπορεί επίσης να χρειαστεί να αλλαχτούν ανταλλακτικά για το πλυντήριο ρούχων Whirlpool. Η ομάδα μας και οι έμπειροι τεχνικοί μας, μπορούν να κάνουν την αντικατάσταση με γνήσια ανταλλακτικά και ποιοτική εργασία, για την οποία προσφέρουμε ακόμα και εγγύηση.

Service πλυντηρίου ρούχων whirlpool σε όλη την Αττική.

Για σένα που χρειάζεσαι αξιόπιστο service πλυντηρίου ρούχων Whirlpool και θες να εξυπηρετηθείς άμεσα, γρήγορα και αξιόπιστα, επικοινώνησε με τους ειδικούς του Service Now Athens. Το δίκτυο τεχνικών της Service Now Athens, καλύπτει όλη την Αττική, παρέχοντας σου συμβουλές, για το πως να διατηρήσεις το πλυντήριο ρούχων σου στην καλύτερη κατάσταση, και για όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα, δίνοντας εγγύηση 2 ετών σε όλα τα ανταλλακτικά και χρήσιμες συμβουλές.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093