Service Ψυγείου G.E.: Ενδείξεις ότι το General Electric ψυγείο χρειάζεται επισκευή.

Τρία ψυγεία General Electric στη σειρά
© General Electric 2021

Ποιες ενδείξεις πιστοποιούν ότι ήρθε η ώρα για service στο General Electric ψυγείο σου? Όσο πιστά και αν σε έχει εξυπηρετήσει το ψυγείο σου όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που δείχνουν ότι χρειάζεται άμεσα επισκευή. Αν χάλασε το ψυγείο GE, πριν σκεφτείς να περάσεις στην αντικατάσταση του, συγκεντρώσαμε για εσένα τα συχνότερα προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει σε ψυγεία General Electric τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις αντιμετωπίζονται εύκολα & γρήγορα από τους εξειδικευμένους τεχνικούς του ServiceNowAthens και γλυτώνουν από σένα πολύτιμο χρόνο, χρήμα και φυσικά την ταλαιπωρία της αναζήτησης μια νέας συσκευής. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την έμπειρη ομάδα τεχνικών του Service Now Athens αν το πρόβλημα στο ψυγείο σου παραμένει.

Το ψυγείο General Electric παγώνει τα τρόφιμα και τα λαχανικά

Αν το ψυγείο General Electric παγώνει τα τρόφιμα και ιδιαίτερα τα φρούτα και τα λαχανικά, τα οποία έχουν ως σύσταση περισσότερο νερό από τα υπόλοιπα τρόφιμα, πρώτα έλεγξε ότι η θερμοκρασία του ψυγείου είναι σωστά ρυθμισμένη. Η προτεινόμενη θερμοκρασία της συντήρησης στα ψυγεία General Electric είναι μεταξύ 3-5 βαθμούς Κελσίου. Ένας επίσης σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ελέγξεις είναι το φορτίο τροφίμων. Αν τα τρόφιμα που έχεις στο ψυγείο είναι ελάχιστα τότε εμφανίζεται το φαινόμενο του πάγου. Τέλος, βεβαιώσου ότι ο αισθητήρας θερμοκρασίας του ψυγείου δεν είναι μπλοκαρισμένος, καθώς μπορεί να μην είναι σε θέση να αντιληφθεί σωστά τη θερμοκρασία για τον έλεγχο της ψύξης. Αν το πρόβλημα παραμένει κάλεσε μας και ένας εξειδικευμένος τεχνικός του δικτύου μας θα αναλάβει το service του General Electric ψυγείου σου ακόμα και αυθημερόν.

Το ψυγείο General Electric βγάζει νερά στο πάτωμα.

Αν το ψυγείο στάζει νερά στο πάτωμα αφαίρεσε άμεσα το ψυγείο απ’ την πρίζα για να αποφύγεις την πιθανότητα ηλεκτροπληξίας και κάλεσε άμεσα την ομάδα του ServiceNow. Πιθανόν υπάρχει κάποια διαρροή στη βαλβίδα νερού ή κάποια φθορά στα σωληνάκια που καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε έναν ειδικό πριν πειράξεις κάποια σύνδεση που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο σύστημα του ψυγείου. Κλείσε την παροχή νερού που βρίσκεται πίσω απ’ το ψυγείο, αν υπάρχει. Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί του Service NowAthens μπορούν να σε ενημερώσουν για το μέγεθος της ζημιάς και να σε συμβουλέψουν καταλλήλως αν αξίζει να προχωρήσεις στην επισκευή της βλάβης του ψυγείου σου.

Στο ψυγείο General Electric δεν παγώνει η συντήρηση

Αν παρατηρήσεις ότι στο ψυγείο General Electric δεν παγώνει η συντήρηση ή ότι το ψυγείο δεν έχει ψύξη ενώ βρίσκεται σε λειτουργία, βεβαιώσου ότι κλείνει σωστά η πόρτα και δεν υπάρχει πιθανότητα να την μπλοκάρει κάποιο αντικείμενο μέσα στο ψυγείο όπως δίσκοι και ογκώδη αντικείμενα. Αν η πόρτα του ψυγείου δεν κλείνει αυτόματα ή δεν κάνει καλή επαφή ρύθμισε τα ποδαράκια του ψυγείου ώστε η κλίση να επιτρέπει το αυτόματο κλείσιμο της πόρτας όταν αφήνεις το ψυγείο μισάνοιχτο. Βεβαιώσου ότι η συντήρηση είναι ρυθμισμένη στη σωστή θερμοκρασία και αν κάνεις κάποια αλλαγή δώσε λίγο χρόνο να δεις αποτελέσματα, αφού πρώτα ελέγξεις ότι το ψυγείο δεν είναι υπερφορτωμένο από τρόφιμα, γεγονός που θα δυσκολέψει τη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας. Προσπάθησε να μην ανοίγεις συνέχεια την πόρτα και αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει επικοινώνησε άμεσα με τους εξειδικευμένους τεχνικούς του Service Now Athens. Από την πιο μικρή φθορά του λάστιχου της πόρτας του ψυγείου μέχρι την αντικατάσταση κάθε ανταλλακτικού, όπως ένας χαλασμένος θερμοστάτης, οι έμπειροι τεχνικοί μας έχουν την πολύχρονη εμπειρία που απαιτείται να διορθώσουν τη βλάβη του ψυγείου General Electic με γνήσια ανταλλακτικά για τα οποία παρέχουμε έως και 2 χρόνια εγγύηση.

Το δοχείο νερού στο ψυγείο ντουλάπα General Electric δε γεμίζει νερό.

Όταν το δοχείο νερού στο ψυγείο ντουλάπα General Electric δε γεμίζει νερό, πιθανόν υπάρχει πάγος στα σωληνάκια ή κάποιο σωληνάκι έχει υποστεί φθορά. Αν η παροχή νερού είναι ανοιχτή και όλα φαίνονται σωστά, τότε έλεγξε τη θερμοκρασία και αν είναι πιο ψυχρή από την προτεινόμενη του κατασκευαστή προσάρμοσε την στο πιο ζεστό και περίμενε να λιώσει ο πάγος που πιθανόν υπάρχει. Σε ψυγεία με φίλτρο νερού, ένα βουλωμένο φίλτρο νερού μπορεί να εμποδίσει την είσοδο νερού στο δοχείο και στον διανομέα. Το φίλτρο στα ψυγεία General Electic πρoτείνεται να αλλάζεται κάθε έξι μήνες ή μέχρι να ανάψει η ενδεικτική λυχνία φίλτρου. Μη ξεχνάς ότι όσο πιο συνεπής είσαι στη συντήρηση του ψυγείου σου, τόσο πιο πιθανό είναι να το χαίρεσαι για πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα. Οι τεχνικοί στο Service NowAthens αναλαμβάνουν το service του ψυγείου General Electric στο σπίτι άμεσα, με ευελιξία στα ραντεβού που προσαρμόζονται εύκολα στο πρόγραμμα της καθημερινότητας κάθε νοικοκυριού.

Το ψυγείο ντουλάπα General Electric δε βγάζει παγάκια.

Όταν το ψυγείο ντουλάπα General Electric δε βγάζει παγάκια το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις είναι η θερμοκρασία. Η δημιουργία πάγου ξεκινάει από -8 βαθμούς κελσίου και πρέπει να υπάρχουν επαρκή τρόφιμα στην κατάψυξη ώστε να διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία, η οποία ευνοεί την παραγωγή πάγου. Ένα χαμηλό φορτίο τροφίμων στον καταψύκτη μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την δημιουργία πάγου. Βεβαιώσου ότι ο διακόπτης της παγομηχανής είναι ανοιχτός και ότι ο μοχλός που επιτρέπει στα παγάκια να βγαίνουν δεν έχει κολλήσει ώστε να σταματήσει την παραγωγή πάγου. Αν έχουν δημιουργηθεί παγάκια που έχουν κολλήσει μεταξύ τους στο κιβώτιο, υπάρχει περίπτωση να μην μπορούν να βγουν από τη παγομηχανή. Αν τίποτα από τα παραπάνω δε βοηθήσει αυτό είναι πιθανή ένδειξη ότι το σύστημα παγομηχανής χρειάζεται επισκευή. Για την επισκευή του General Electric ψυγείου σου και ταχύτατη εξυπηρέτηση κάλεσε μας στο 211-400-2018 και στο 694-8755093

Το ψυγείο General Electric κάνει θόρυβο.

Αν ακούς θόρυβο από το General Electric ψυγείο σου παραπάνω από το φυσιολογικό, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο μοτέρ του ψυγείου η στον ανεμιστήρα. Κάποιοι ήχοι είναι φυσιολογικοί ενώ δουλεύει το μοτέρ και όταν ανοίγεις την πόρτα, καθώς το ψυγείο ανταποκρίνεται στις αλλαγές της θερμοκρασίας λόγω του ανοίγματος της πόρτας. Συνήθως ο έντονος θόρυβος μπορεί να προέρχεται από προβληματικό συμπιεστή, ελάττωμα σε κάποιον ανεμιστήρα ή τον συμπυκνωτή και δεν μπορεί να διαγνωστεί η αιτία αν δεν το δει ένας έμπειρος τεχνικός οπότε καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να ανοίξεις το ψυγείο μόνος σου.

Σε ποιες περιπτώσεις να καλέσεις άμεσα τεχνικό για το ψυγείο General Electric.

Σε μερικές περιπτώσεις το ψυγείο General Electric χρειάζεται τεχνικό γιατί κάποια προβλήματα μπορεί να έχουν πολλές πιθανές αιτίες. Αν το ψυγείο ρίχνει το ρελέ, την ασφάλεια δηλαδή στον πίνακα, τότε θα πρέπει να καλέσεις τεχνικό άμεσα. Οι εργασίες που σχετίζονται επίσης με το φρέον του οικειακού ψυγείου (ψυκτικά υγρά) πρέπει να γίνονται μόνο από τεχνικούς, οι οποίοι έχουν την εμπειρία και τα κατάλληλα μέσα για τη δουλειά αυτή, καθώς ένα λάθος στην ποσότητα της πλήρωσης φρέον μπορεί να βλάψει την ομαλή λειτουργία του ψυγείου. Σε τεχνικό θα πρέπει να απευθυνθείς και αν εντοπίζεις συχνά νερό μέσα στον χώρο του ψυγείου, ή ύπαρξη νερού κάτω από τα συρτάρια λαχανικών, καθώς πιθανότατα οφείλεται σε κάποια διαρροή.

Οι έμπειροι τεχνικοί του Service Now Athens έχουν τεχνογνωσία και πολύχρονη εμπειρία στο service του ψυγείου General Electric. Η σωστή συντήρηση και επισκευή του ψυγείου General Electric σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της συγκεκριμένης μάρκας και τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε μπορούν να επεκτείνουν την λειτουργία του για χρόνια και να σε κρατήσουν μακριά από δυσάρεστες εκπλήξεις. Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας για την επισκευή ή το service του ψυγείου General Electric σε προσιτές τιμές και επωφελήσου από την διετή εγγύηση που παρέχουμε στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Τα σχόλια είναι κλειστά.