Επισκευή Ψυγείων Maytag

ψυγείο maytag

Εμπιστευτείτε σε εμάς την επισκευή ή το service ψυγείου Maytag

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα όταν παρουσιαστεί βλάβη σε ψυγείο Maytag ή χρειαστεί σέρβις, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η απροβλημάτιστη λειτουργία του ψυγείου στο σπίτι μας.

Σε κάθε επίσκεψη μας για σέρβις ή για επισκευή βλάβης στο αγαπημένο σας ψυγείο Maytag, σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 χρόνια για κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού, όπως π.χ. π.χ. αλλαγή μοτέρ ψυγείου, αλλαγή θερμοστάτη ψυγείου, αλλαγή ανεμιστήρα κοντέσερ, αλλαγή αντίστασης απόψυξης, αλλαγή θερμικής ασφάλειας, αλλαγή ανεμιστήρα συντήρησης.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Βλάβες σε ψυγεία Maytag

Οι βλάβες στα ψυγεία Maytag μπορούν να συμβούν, όπως και σε κάθε άλλη μάρκα. Όμως τι κάνετε όταν μια τόσο απαραίτητη οικιακή συσκευή σας πάθει βλάβη ή χρειαστεί σέρβις; Στην περίπτωση αυτή καλέστε αμέσως τη Service Now! Καλύπτουμε οποιαδήποτε βλάβη σε ψυγείο Μaytag και το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και διαρκώς ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των σύγχρονων ψυγείων.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Ιστορία των ψυγείων Maytag

Η εταιρεία Maytag ιδρύθηκε το 1893 από τον επιχειρηματία Frederick Maytag. Το 1925 η εταιρία ονομάστηκε “Maytag, Inc”. Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης της δεκαετίας του 1930, η εταιρεία πλυντηρίων και ψυγείων ήταν από τις λίγες που παρουσίασαν πραγματικά κέρδη τα επόμενα χρόνια. Με το θάνατο του πατέρα του το 1940, ο Φρεντ Μέιταγκ Β, εγγονός του ιδρυτή, ανέλαβε την προεδρία.

Κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, η εταιρεία συμμετείχε στην πολεμική παραγωγή κατασκευάζοντας ειδικά εξαρτήματα για στρατιωτικό εξοπλισμό. Το 1946 συνεχίστηκε η παραγωγή πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων και το 1949 δημιουργήθηκαν τα πρώτα αυτόματα πλυντήρια σε ένα νέο, εξειδικευμένο εργοστάσιο.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, πάνω από το 70% των αμερικανικών νοικοκυριών ήταν εξοπλισμένα με πλυντήρια και στεγνωτήρια και με περίπου 18.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, η εταιρεία καθιερώθηκε ως κυρίαρχος κατασκευαστής μεγάλων πλυντηρίων ρούχων. Μετά την εξαγορά της εταιρείας Magic Chef, Inc., το 1986, με μια κίνηση που σχεδόν διπλασίασε το μέγεθος της, η εταιρεία απέκτησε νέο εταιρικό όνομα, την Maytag Corporation.

Το 1989, η Maytag απέκτησε την Chicago Pacific Corporation. Η εταιρεία Chicago Pacific Corporation ήταν ιδιοκτήτης των Hoover US και Hoover UK. Η Hoover στο Ηνωμένο Βασίλειο κατάφερε να βοηθήσει την Maytag να επεκταθεί στην Ευρώπη. Η Hoover UK δεν τα πήγαινε καλά οικονομικά και προσέφερε στους πελάτες ένα εισιτήριο μετ ‘επιστροφής οπουδήποτε, αν αγόραζαν μια σκούπα. Αυτή η καμπάνια κόστισε στην εταιρεία $ 50 εκατομμύρια. Στη συνέχεια, ο Maytag πώλησε την Hoover UK. Αυτό πήγε τον Maytag πίσω όσον αφορά τα μετρητά που είχε στα χέρια του και έτσι ξεκίνησε η καθοδική πορεία για τα οικονομικά της εταιρείας.

Το 2001 ο Maytag απέκτησε την Amana. Η Maytag συνέδεσε μερικά μοντέλα της Amana με το σήμα «Maytag», τα οποία τα πωλούν ως προϊόντα της Maytag.

Την 1η Απριλίου 2006, η Whirlpool ολοκλήρωσε την εξαγορά της Maytag Corporation. Τον Μάιο του 2006, η Whirlpool ανακοίνωσε τα σχέδια της για κλείσιμο του πρώην γραφείου της Maytag στο Newton, καθώς και μονάδες παραγωγής πλυντηρίων ρούχων στο Newton της Iowa, το Herrin στο Illinois; και το Searcy στο  Αρκάνσας έως το 2007.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093