Επισκευή Ψυγείων Kuppersbusch

ψυγείο kupperbusch

Εμπιστευτείτε σε εμάς την επισκευή ή το service ψυγείου Kuppersbusch

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα όταν παρουσιαστεί βλάβη σε ψυγείο Kuppersbusch ή χρειαστεί σέρβις, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η απροβλημάτιστη λειτουργία του ψυγείου στο σπίτι μας.

Σε κάθε επίσκεψη μας για σέρβις ή για επισκευή βλάβης στο αγαπημένο σας ψυγείο Kuppersbusch, σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 χρόνια για κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού, όπως π.χ. π.χ. αλλαγή μοτέρ ψυγείου, αλλαγή θερμοστάτη ψυγείου, αλλαγή ανεμιστήρα κοντέσερ, αλλαγή αντίστασης απόψυξης, αλλαγή θερμικής ασφάλειας, αλλαγή ανεμιστήρα συντήρησης.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Βλάβες σε ψυγεία Kuppersbusch

Οι βλάβες στα ψυγεία Kuppersbusch μπορούν να συμβούν, όπως και σε κάθε άλλη μάρκα. Όμως τι κάνετε όταν μια τόσο απαραίτητη οικιακή συσκευή σας πάθει βλάβη ή χρειαστεί σέρβις; Στην περίπτωση αυτή καλέστε αμέσως τη Service Now! Καλύπτουμε οποιαδήποτε βλάβη σε ψυγείο Kupperbusch και το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και διαρκώς ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των σύγχρονων ψυγείων.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Η ιστορία της Kuppersbusch

kuppersbusch sompa fournosΤο 1875 o Friedrich Küppersbusch ίδρυσε το πρώτο στον κόσμο εργοστάσιο για θερμάστρες με φούρνο “F. Küppersbusch & Söhne “στην περιοχή Gelsenkirchen στη Γερμανία και ξεκίνησε να κατασκευάζει τις χειροποίητες θερμάστρες – φούρνους καύσης κάρβουνου.

Το 1880 τα προϊόντα Küppersbusch κατασκευάζονταν σε γραμμή παραγωγής με 12 εργαζόμενους και η εταιρεία επέκτεινε την γκάμα των προϊόντων της. Το 1913 η Küppersbusch έγινε το μεγαλύτερο εξειδικευμένο εργοστάσιο στην Ευρώπη με 2.500 εργαζόμενους που παρήγαγαν 350 φούρνους  την ημέρα.

Κατά τη διάρκεια του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου η εταιρεία κατασκεύαζε κινητούς φούρνους και κουζίνες για τις ανάγκες του στρατού. Μετά τη λήξη του πολέμου, το 1918 η Küppersbusch άρχισε να παράγει ξανά φούρνους οικιακής χρήσης. Λόγω της μεγάλης ζήτησης προχώρησε σε βιομηχανική παραγωγή.

Το 1935 το εργοστάσιο γνώρισε μεγάλη ζήτηση και υπήρξε συνεχής αύξηση του αριθμού των εργαζομένων. Η Küppersbusch άνοιξε μια δεύτερη μονάδα παραγωγής και απέκτησε δεύτερο εργοστάσιο στην Αυστρία. Η Küppersbusch ήταν και πάλι μια παγκοσμίως γνωστή εταιρεία.

Το 1962 από τη σόμπα αερίου στην πλήρη κουζίνα και στο πλήρως εμαγιέ ψυγείο: αυτό που ξεκίνησε με το φούρνο – θερμάστρα, είχε πλέον εξελιχθεί σε μια ολόκληρη σειρά προϊόντων.

Τη δεκαετία του 1970 η εντοιχισμένη κουζίνα μπήκε στα γερμανικά νοικοκυριά. Η Küppersbusch ήταν ένας από τους πρώτους παραγωγούς κατασκευής εντοιχιζόμενων κουζινών.

Το 1999 για να μπορέσει να εξυπηρετήσει το παγκόσμιο τμήμα για κουζίνες υψηλής ποιότητας, ο όμιλος Teka συγχωνεύθηκε με την Küppersbusch Hausgeräte GmbH και την Küppersbusch Großküchentechnik GmbH & Co. KG. Αυτή η εταιρεία είχε περισσότερους από 5.000 υπαλλήλους παγκοσμίως.

2015 Ξεκινώντας πολλές καινοτομίες, η εταιρεία γιορτάζει την 140η επέτειό της στη διεθνή έκθεση LivingKitchen στην Κολωνία της Γερμανίας. Τον Μάρτιο, η Küppersbusch διορίζεται ιδρυτικό μέλος του γερμανικού συμβουλίου σχεδιασμού.

2016 Το Σεπτέμβριο το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού δέχεται το εμπορικό σήμα Küppersbusch στον κύκλο του “Major German Brands” (Μεγάλες Γερμανικές Εταιρείες).

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093