Service Ψυγείων General Electric

ψυγείο general electric

Εμπιστευτείτε σε εμάς την επισκευή ψυγείου General Electric

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα όταν παρουσιαστεί βλάβη σε ψυγείο General Electric ή χρειαστεί σέρβις, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η απροβλημάτιστη λειτουργία του ψυγείου στο σπίτι μας.

Σε κάθε επίσκεψη μας για σέρβις ή για επισκευή βλάβης στο αγαπημένο σας ψυγείο General Electric, σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 χρόνια για κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού, όπως π.χ. π.χ. αλλαγή μοτέρ ψυγείου, αλλαγή θερμοστάτη ψυγείου, αλλαγή ανεμιστήρα κοντέσερ, αλλαγή αντίστασης απόψυξης, αλλαγή θερμικής ασφάλειας, αλλαγή ανεμιστήρα συντήρησης.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Βλάβες σε ψυγεία General Electric

Οι βλάβες στα ψυγεία General Electric μπορούν να συμβούν, όπως και σε κάθε άλλη μάρκα. Όμως τι κάνετε όταν μια τόσο απαραίτητη οικιακή συσκευή σας πάθει βλάβη ή χρειαστεί σέρβις; Στην περίπτωση αυτή καλέστε αμέσως τη Service Now! Καλύπτουμε οποιαδήποτε βλάβη σε ψυγείο General Electric και το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και διαρκώς ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των σύγχρονων ψυγείων.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Η ιστορία της General Electric

Ο Thomas Edison ίδρυσε την Electric Light Company το 1878. Το 1892, η Electric Light Company και η Thomson-Houston Electric Company συγχωνεύθηκαν και δημιούργησαν την General Electric Company.

Η ιστορία της GE Appliances (Συσκευές General Electric)

Η GE Appliances ήταν αρχικά μέρος της General Electric και άρχισε να εμπορεύεται έναν πλήρη κατάλογο προϊόντων θέρμανσης και μαγειρέματος το 1907.

Στις 6 Ιουνίου 2016, η Haier απέκτησε την GE Appliances για 5,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τους όρους της πώλησης, η Haier έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το εμπορικό σήμα GE μέχρι το 2056.

Με έδρα παραγωγής το Louisville, KY και 60 χρόνια ιστορίας, η G E Appliances διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής (900 στρεμμάτων) ηλεκτρικών συσκευών. Επιπλέον 4 μεγάλες μονάδες παραγωγής δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Κεντάκι, στην Αλαμπάμα, στη Γεωργία και στο Τενεσί. Η GE Appliances απαντάει στις ανάγκες της πραγματικής ζωής. Ορίζει την τάση, απλοποιεί την καθημερινότητα, επιλύει τις ανάγκες της πραγματικής ζωής και χάρη στην εφευρετικότητα και τη καινοτομία, αναβαθμίζει την εμφάνιση και την αισθητική του χώρου. Με μια πρωτοπόρα παράδοση που εκτείνεται πάνω από 100 χρόνια, οι ηλεκτρικές συσκευές της GE συγχρονίζονται απόλυτα με τον μοντέρνο τρόπο ζωής.

Ιστορία ψυγείων General Electric

Η GE διαθέτει μια πλήρη σειρά ψυγείων δίπλα-δίπλα, καταψύκτη-επάνω, καταψύκτες-πυθμένα και συμπαγή ψυγεία, καταψύκτες και ψυκτικούς συλλέκτες κρασιού.

Το πρώτο ηλεκτρικό ψυγείο επινοήθηκε από τη General Electric το 1927, κοστίζοντας περίπου 520 δολάρια (πάνω από 7000 δολάρια σε σημερινή αξία). Ονόμασαν αυτό το ψυγείο «Monitor-Top» και έβαλαν τις βάσεις για την αισθητική του ψυγείου μέχρι τη δεκαετία του 1940.

Η GE εισήγαγε το πρώτο ψυγείο με ρυθμιζόμενα ράφια το 1933, το πρώτο ψυγείο-καταψύκτη με δύο πόρτες το 1947 και το πρώτο ψυγείο με νερό και παγοποιό το 1969.

Μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’70, η GE Appliances είχε γίνει μια σημαντική δύναμη σε έξι τομείς της βιομηχανίας, με συνδυασμένες πωλήσεις συσκευών ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 1978. Η εταιρεία κατέλαβε την πρώτη θέση στις μεγάλες οικιακές συσκευές, Νο. 2 στις συσκευές περιβαλλοντικής άνεσης, Νο. 5 στην καταναλωτική οικιακή ηλεκτρονική, Νο. 7 στις εμπορικές συσκευές και Νο. 1 στις συσκευές που λειτουργούν με κέρματα.

Service Ψυγείου General Electric: Οι ενδείξεις ότι το ψυγείο General Electric χρειάζεται επισκευή και τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνεις, πριν απευθυνθείς στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.

Ποιες είναι οι περιοχές εξυπηρέτησης για service / επισκευή ψυγείου General Electric;

Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στην Γλυφάδα
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στη Βούλα
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στο Ελληνικό
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στον Άλιμο
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στην Αργυρούπολη
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στην Ηλιούπολη
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στον Άγιος Δημήτριο
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στη Δάφνη
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στο Νέο Κόσμο
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στον Υμηττό
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στον Βύρωνα
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στο Παγκράτι
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στα Ιλίσια
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στου Ζωγράφου
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στην Καλλιθέα
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στο Παλαιό Φάληρο
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στην Νέα Σμύρνη
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στον Ταύρο
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στα Πετράλωνα
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στο Μοσχάτο
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στη Καισαριανή
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στο Κουκάκι
Service ή επισκευή ψυγείου General Electric στο Καλαμάκι

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093