Επισκευή Ψυγείων Electrolux

ψυγείο electrolux

Εμπιστευτείτε σε εμάς την επισκευή ή το service ψυγείου Electrolux

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα όταν παρουσιαστεί βλάβη σε ψυγείο Electrolux ή χρειαστεί σέρβις, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η απροβλημάτιστη λειτουργία του ψυγείου στο σπίτι μας.

Σε κάθε επίσκεψη μας για σέρβις ή για επισκευή βλάβης στο αγαπημένο σας ψυγείο ELECTROLUX, σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 χρόνια για κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού, όπως π.χ. π.χ. αλλαγή μοτέρ ψυγείου, αλλαγή θερμοστάτη ψυγείου, αλλαγή ανεμιστήρα κοντέσερ, αλλαγή αντίστασης απόψυξης, αλλαγή θερμικής ασφάλειας, αλλαγή ανεμιστήρα συντήρησης.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Βλάβες σε ψυγεία Electrolux

Οι βλάβες στα ψυγεία Electrolux μπορούν να συμβούν, όπως και σε κάθε άλλη μάρκα. Όμως τι κάνετε όταν μια τόσο απαραίτητη οικιακή συσκευή σας πάθει βλάβη ή χρειαστεί σέρβις; Στην περίπτωση αυτή καλέστε αμέσως τη Service Now! Καλύπτουμε οποιαδήποτε βλάβη σε ψυγείο Electrolux και το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και διαρκώς ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των σύγχρονων ψυγείων.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Η ιστορία των ψυγείων Electrolux

Το πρώτο ψυγείο Electrolux κατασκευάστηκε το 1925, ενώ το πρώτο εντοιχισμένο ψυγείο το 1930. Το 1960 παρουσιάστηκε ο πρώτος καταψύκτης – μπαούλο.

Μέσα από μια πορεία 116 ετών, η Electrolux έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά ως ένας από τους ηγέτες στις οικιακές συσκευές και τις συσκευές για επαγγελματική χρήση, με περισσότερα από 40 εκατομμύρια προϊόντα για πελάτες, σε 150 χώρες κάθε χρόνο.

ο ιδρυτής της electrolux, Axel Wenner-GrenΌταν το 1908 ο Σουηδός Axel Wenner-Gren πήγε στη Βιέννη για δουλειά σε μια εταιρία που έβγαζε μια από τις πρώτες ηλεκτρικές σκούπες και είδε το πόσο δύσχρηστη ήταν, αποφάσισε να γυρίσει στη Στοκχόλμη και να φτιάξει τη σκούπα που θα έλυνε πραγματικά τα χέρια στις νοικοκυρές. Δουλεύοντας πάνω σε αυτή την ιδέα πούλησε την πατέντα του το 1912 στην εταιρία παραγωγής λαμπτήρων ΑΒ Lux, στην οποία είχε πιάσει δουλειά. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η Lux 1, μια ηλεκτρική σκούπα, ιδανική για καθημερινή χρήση, που αγαπήθηκε από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η επιτυχία ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη, που σε λίγα χρόνια ο Wenner-Gren εξαγόρασε με τα κέρδη που εξασφάλισε από τα ποσοστά επί των πωλήσεων της σκούπας την ΑΒ Lux, την οποία μετονόμασε σε AB Electrolux και στράφηκε σε νέα προϊόντα οικιακού εξοπλισμού.

Μέχρι το 1927 η Electrolux είχε φτιάξει εργοστάσια σε Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία, ενώ το 1930 λάνσαρε για τα μικρά μοντέρνα διαμερίσματα το πρώτο εντοιχισμένο ψυγείο. Το 1940 μάς σύστησε το πολυμίξερ Assistent, που λάτρεψαν οι γυναίκες όλου του κόσμου, ενώ το 1951 και το 1956 το πρώτο πλυντήριο ρούχων και τον πρώτο καταψύκτη αντίστοιχα.

Εν τω μεταξύ τα εργοστάσια επεκτείνονταν σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Βραζιλία, Αργεντινή και οι πωλήσεις των προϊόντων εκτοξεύονταν. Η πρωτοπορία συνεχίστηκε με ένα ιδιαίτερα πετυχημένο πλυντήριο πιάτων, το 1959 και το 1964 με τη σκούπα Luxomatic, μια σκούπα που διέθετε πρωτόγνωρα για την εποχή χαρακτηριστικά, όπως περιτύλιξη καλωδίου και ένδειξη σκόνης που έδειχνε πότε γεμίζει η σακούλα. Μέχρι τη δεκαετία του ’60 οι οικιακές ηλεκτρικές συσκευές Electrolux είχαν καταφέρει να αλλάξουν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και να έχουν θέση στο νοικοκυριό κάθε σπιτιού. Η μικρή σουηδική εταιρία πλέον είχε καταφέρει με τις πωλήσεις της και τις εξαγορές μικρότερων εταιριών λευκών συσκευών να γίνει ηγέτης στην παγκόσμια αγορά.

Από το 1901 και την πρώτη λάμπα κηροζίνης για εξωτερικούς χώρους μέχρι και το aircondition που μπορεί να προγραμματιστεί μέσω smartphone ή tablet, η ιστορία της Electrolux βρίθει από καινοτόμες ιδέες, πρωτοποριακές συσκευές και μια συνεχή προσπάθεια εξέλιξης της τεχνολογίας αιχμής.

Αν προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε την ιστορία της Electrolux μέσα από τα πιο σημαντικά της προϊόντα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγούμε από το πόσο πολύ έχει αλλάξει, χρόνο με το χρόνο, την ιδέα που είχαμε για τις ηλεκτρικές συσκευές. Από την πρώτη ηλεκτρική σκούπα, μέχρι το πλυντήριο ατμού, οι συσκευές Electrolux βάζουν την τεχνολογία στην καθημερινότητά μας με τον καλύτερο τρόπο.

Μπορεί να ζούμε στο 2017 και να θεωρούμε δεδομένο ότι η τεχνολογία θα εξελίσσεται συνεχώς, αλλά πολλά χρόνια πριν κάτι τέτοιο δεν φάνταζε τόσο αυταπόδεικτο. Αν μάλιστα σκεφτούμε πως η Electrolux λάνσαρε την πρώτη ηλεκτρική σκούπα μόλις το 1912, αντιλαμβανόμαστε εύκολα τη σημασία που είχε και εξακολουθεί να έχει μια τέτοια ανακάλυψη για τη βελτίωση της ζωής μας.

Πάντα πιστή στο όραμά της για τη δημιουργία συσκευών που θα βελτιώνουν και θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των ανθρώπων, η Electrolux κατάφερνε πάντα συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της εποχής και πολλές φορές να δημιουργεί η ίδια υψηλά standards απαιτήσεων από το κοινό της.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093