Επισκευή Ψυγείων Amana

ψυγείο amana

Εμπιστευτείτε σε εμάς την επισκευή ή το service ψυγείου Amana

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα όταν παρουσιαστεί βλάβη σε ψυγείο Amana ή χρειαστεί σέρβις, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η απροβλημάτιστη λειτουργία του ψυγείου στο σπίτι μας.

Σε κάθε επίσκεψη μας για σέρβις ή για επισκευή βλάβης στο αγαπημένο σας ψυγείο Amana, σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 χρόνια για κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού, όπως π.χ. π.χ. αλλαγή μοτέρ ψυγείου, αλλαγή θερμοστάτη ψυγείου, αλλαγή ανεμιστήρα κοντέσερ, αλλαγή αντίστασης απόψυξης, αλλαγή θερμικής ασφάλειας, αλλαγή ανεμιστήρα συντήρησης.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Βλάβες σε ψυγεία Amana

Οι βλάβες στα ψυγεία Amana μπορούν να συμβούν, όπως και σε κάθε άλλη μάρκα. Ομως τι κάνετε όταν μια τόσο απαραίτητη οικιακή συσκευή σας πάθει βλάβη ή χρειαστεί σέρβις; Στην περίπτωση αυτή καλέστε αμέσως τη Service Now! Καλύπτουμε οποιαδήποτε βλάβη σε ψυγείο Amana και το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και διαρκώς ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των σύγχρονων ψυγείων.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Service Ψυγείου Amana: Οδηγός επισκευής για συχνές βλάβες

Δες τον εξειδικευμένο οδηγό service για συχνές βλάβες του ψυγείου Amana και πιθανές λύσεις αντιμετώπισης.

Ιστορία των ψυγείων Amana

Η Amana Corporation είναι μια αμερικανική εταιρεία οικιακών συσκευών. Ιδρύθηκε το 1934 από τον George Foerstner με την επωνυμία The Electrical Equipment Co. στην περιοχή Middle Amana της Αϊόβα και κατασκεύαζε επαγγελματικά ψυγεία. Η επιχείρηση αργότερα πέρασε στην εταιρεία Amana και έγινε γνωστή ως Amana Refrigeration, Inc. Τώρα ανήκει στην Whirlpool Corporation.

Το 1947, η Amana κατασκευάζει τον πρώτο όρθιο οικιακό καταψύκτη και το 1949 προσθέτει στη γκάμα προϊόντων της ψυγεία με διπλή πόρτα. Το 1950 η εταιρεία πωλήθηκε σε μια ομάδα επενδυτών, συμπεριλαμβανομένης της ιδρύτριας της, και έγινε Amana Refrigeration, Inc.

παλιό ψυγείο αμαναΤο 1954 παρουσίασε το πρώτο ψυγείο με αυτόματη απόψυξη. Την ίδια χρονιά άρχισε να κατασκευάζει κλιματιστικά.

Η Amana αποκτήθηκε το 1965 από την Raytheon, η οποία εφηύρε το φούρνο μικροκυμάτων το 1947 και εισήγαγε το εμπορικό μοντέλο Radarange 1611 το 1954. Το 1967, η Amana εισήγαγε ένα καταναλωτικό μοντέλο του Radarange, του πρώτου δημοφιλούς φούρνου μικροκυμάτων σχεδιασμένου για οικιακή χρήση. Από τότε η Amana επεκτάθηκε στην κατασκευή μιας σειράς άλλων συσκευών, όπως καυστήρες, φούρνους, πάγκους κουζίνας, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια.

Το 1997, η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Goodman Global (τώρα μέρος της Daikin North America), κατασκευαστή θέρμανσης και ψύξης που την πούλησε στο Maytag (τώρα μέρος της Whirlpool) το 2002. Η Goodman εξακολουθεί να είναι ιδιοκτήτρια του τμήματος κλιματισμού και καύσης της Amana και οι οικιακές συσκευές Amana ανήκουν και κατασκευάζονται από την Whirlpool Corporation. Η Amana Under Counter line κυκλοφορεί τώρα υπό το σήμα Aficionado.

Για περισσότερα από 80 χρόνια, η μάρκα Amana διαθέτει μια πλούσια γκάμα καινοτόμων συσκευών που κοστίζουν λιγότερο, αλλά πραγματικά αποδίδουν.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093