Επισκευή Πλυντηρίων Miele

πλυντήριο miele

Εμπιστευτείτε σε εμάς την επισκευή ή το service πλυντηρίου ρούχων Miele

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα όταν παρουσιαστεί βλάβη σε πλυντήριο Miele ή χρειαστεί σέρβις, γιατί κατανοούμε πλήρως πόσο απαραίτητα είναι τα πλυντήρια στα σύγχρονα νοικοκυριά.

Σε κάθε επίσκεψη μας για σέρβις ή για επισκευή βλάβης στο αγαπημένο σας πλυντήριο ρούχων Miele, σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 χρόνια για κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού, όπως π.χ. αλλαγή στα κάρβουνα του μοτέρ, αλλαγή αντλίας αποστράγγισης, αλλαγή μπλόκο πόρτας, αλλαγή μοτέρ, αλλαγή βαλβίδας παροχής νερού, αλλαγή λάστιχου πόρτας, αλλαγή κλείστρου πόρτας κλπ.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Βλάβες σε πλυντήρια Miele

Οι βλάβες στα πλυντήρια Miele μπορούν να συμβούν, όπως και σε κάθε άλλη μάρκα. Ομως τι κάνετε όταν μια από τις απαραίτητες οικιακές συσκευές σας πάθει βλάβη ή χρειαστεί σέρβις; Στην περίπτωση αυτή καλέστε αμέσως τη Service Now! Καλύπτουμε οποιαδήποτε βλάβη σε πλυντήρια Miele και το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και διαρκώς ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των σύγχρονων πλυντηρίων.

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093

Η ιστορία των πλυντηρίων Miele

Η Miele ιδρύθηκε το 1899 από τους Carl Miele και Reinhard Zinkann και ήταν πάντα μια οικογενειακή επιχείρηση. Τα πρώτα προϊόντα της Miele ήταν ένας διαχωριστής κρέμας γάλακτος, ένας αναδευτήρας βουτύρου και ένα πλυντήριο ρούχων, κάτω από το σήμα της Meteor. Ο Carl Miele επέβλεπε  την κατασκευή προσωπικά και ο Reinhard Zinkann μαθητευσε δίπλα του και χειριζόταν τα οικονομικά και τις πωλήσεις.

Το 1914 η Miele κατασκευάζει το πρώτο πλυντήριο ρούχων με ηλεκτρικό κινητήρα, που μπορούσε να συνδεθεί σε οποιαδήποτε πρίζα ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι. Αυτό ήταν το θρυλικό πλυντήριο ρούχων της Miele αρ. 50.

Το 1927, η Miele ξεκίνησε την παραγωγή ηλεκτρικών σκουπών. Το 1929 δημιουργήθηκε το πρώτο ηλεκτρικό πλυντήριο πιάτων στην Ευρώπη. Από το 1930 κατασκεύαζε μοτοσικλέτες. Το 1932, το Miele ήταν το μεγαλύτερο εργοστάσιο φυγοκέντρησης στην Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, η Miele παρήγαγε μονάδες ελέγχου για τορπίλες της γερμανικής Kriegsmarine.

Το εμπορικό σήμα Miele χρησιμοποιήθηκε πολύ νωρίς και εμφανίστηκε σε όλα τα μηχανήματα, τις πινακίδες, τα έντυπα και τη διαφήμιση που παρήγαγε η εταιρεία. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1920, ένα χαρακτηριστικό αναγνώρισης του λογότυπου ήταν μια κεκλιμένη παύλα που χρησιμοποιείται ως η κουκκίδα στο “i”. Το εμπορικό σήμα παρέμεινε αμετάβλητο εκτός από τρεις μικρές αλλαγές που αντικατοπτρίζουν τις σύγχρονες προτιμήσεις. Μια έρευνα της Süddeutsche Zeitung, μιας από τις κορυφαίες ημερήσιες εφημερίδες της Γερμανίας, διαπίστωσε ότι το “i” από μόνο του ήταν αρκετό για να προσδιορίσει το σήμα Miele.

Σήμερα η Miele κατασκευάζει χύτρες, ψυγεία, καταψύκτες, πλυντήρια, πλυντήρια πιάτων και πολλές μικρές συσκευές. Τυπικά, τα προϊόντα τους θεωρούνται ως το high-end φάσμα της αγοράς οικιακών συσκευών και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Το σήμα Miele ™ συνδέεται με την αξιοπιστία και την ποιότητα και με αυτές τις αρχές έχει συνδεθεί από την έναρξή του.

Η Miele εξάγει προϊόντα στις παγκόσμιες αγορές και εκπροσωπείται σε 47 χώρες. Η επέκτασή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες ήρθε το 1983, όταν ίδρυσαν εταιρικά κεντρικά γραφεία στο Somerset, στο New Jersey. Αργότερα μεταφέρθηκαν σε ένα κτίριο που σχεδιάστηκε από τον Michael Graves στο Princeton τον Μάρτιο του 1999. Τα προϊόντα κατασκευάζονται στη Γερμανία, την Αυστρία, την Τσεχία και τη Ρουμανία και αποστέλλονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου υπάρχουν εκθέσεις σε δέκα πολιτείες.

Ποιές είναι οι περιοχές εξυπηρέτησης για service / επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele;

Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στην Γλυφάδα
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στη Βούλα
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στο Ελληνικό
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στον Άλιμο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στην Αργυρούπολη
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στην Ηλιούπολη
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στον Άγιος Δημήτριο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στη Δάφνη
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στο Νέο Κόσμο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στον Υμηττό
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στον Βύρωνα
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στο Παγκράτι
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στα Ιλίσια
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στου Ζωγράφου
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στην Καλλιθέα
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στο Παλαιό Φάληρο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στην Νέα Σμύρνη
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στον Ταύρο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στα Πετράλωνα
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στο Μοσχάτο
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στη Καισαριανή
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στο Κουκάκι
Service ή επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele στο Καλαμάκι

 

Καλέστε μας τώρα: 2114002018 / 6948755093